Ζύμη για τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια
Λίγα μυστικά ακόμα Πάντα χρησιμοποιώ λιγότερο από 1 κιλό αλεύρι αλλά δεν το μέτρησα ποτέ να δω πόσο είναι….
Λίγα μυστικά ακόμα Πάντα χρησιμοποιώ λιγότερο από 1 κιλό αλεύρι αλλά δεν το μέτρησα ποτέ να δω πόσο είναι….
Μια ζύμη εύκολη, εύπλαστη και ιδανική για κάθε είδους αλμυρές γεμίσεις. Τέλεια για κάθε τηγανιτό πιτάκι σας!
2 φλυτζανάκια του καφέ σπορέλαιο 1 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 κιλό αλεύρι περίπου 1/2 λίτρο γάλα χλιαρό 25 γραμμάρια μαγιά …
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ λίγο αλάτι 1 κ.σ. μαργαρίνη 1 κ.γ. σόδα χλιαρό …
Υλικά 1 κουτί ζαχαρούχο 400γρ 1 κουτι ζαχαρούχο(αδειο ξαναγεμισμένο) με νερό 100 γρ μαγιά νωπή 6 αυγά λίγο χτυπημένα 1 …
ΥΛΙΚΑ 1ποτηρι νερου γαλα χλιαρο 1φλιτζανι του καφε ελαιολαδο αλευρι οσο παρει αλατι 1/2 κουτ ζαχαρη 1φακελακι ξερη μαγια…
Μια ζύμη με απλά υλικα που εγγυάται θεικές απολαύσεις!!! Υλικά 1 ποτήρι του νερού γάλα φρέσκο 1 κομμάτι νωπή μαγιά …
Αφράτα όσο ποτέ!!! Σε ενα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγα το λάδι την ζάχαρη και το αλάτι, αφηνουμε την ζυμη …
1 αυγό1 χούφτα λάδι Σκεπάζουμε την ζύμη με μία πετσέτα και