Αρωματικοί κουραμπιέδες για το γιορτινό τραπέζι
Καβουρδίζουμε καλά τα αμύγδαλα. Δουλεύουμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με την άχνη να γίνουν κρέμα. Ενσωματώνουμε τις …
Καβουρδίζουμε καλά τα αμύγδαλα. Δουλεύουμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με την άχνη να γίνουν κρέμα. Ενσωματώνουμε τις …
Χριστουγεννιάτικοι κουραμπιέδες δίχρωμοι της Ντίνας Νικολάου. Υλικά για 55 μερίδες 400 γρ βούτυρο Lurpak, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 120 γρ ζάχαρη …
Αλεύρι, Βούτυρο, Άχνη – Ζάχαρη, Αυγό, Κονιάκ, Μοσχοκάρυδο, Αμύγδαλο, Ξηροί καρποί (όλα τα είδη), Βανίλια
Καλημέρα! Παρέα με τον Λαζαράκο, φτιάχνουμε Κουραμπιέδες! Έλα κι εσύ στην παρέα μας, με ένα κλικ:. Υλικά: -250γρ αγελαδινό βούτυρο …
Οι γευστικότεροι και πιο εύκολοι κουραμπιέδες που φτιάξατε ποτέ!! Εγγυημένη επιτυχία χωρίς πολύ κόπο και πολύπλοκα συστατικά.Το αποτέλεσμα θα σας …
Χιονισμένοι Κουραμπιέδες. Μακάρι σ’αυτές τις γιορτές, η ευτυχία να μας χαρίζεται όσο απλόχερα πασπαλίζεται η άχνη ζάχαρη πάνω στα βουτυράτα …
Έτσι φέτος είπα να δοκιμάσω τους κουραμπιέδες του Παρλιάρου. Το διαφορετικό σε αυτήν την συνταγή ήταν ότι οι κουραμπιέδες είχαν …
Κουραμπιέδες ολικής άλεσης με στέβια Published : 9:08 μ.μ. Author : elen Υπέροχοι κουραμπιέδες με αλεύρι ολικής άλεσης και στέβια …
Υλικά για 24 κουραμπιεδάκια 100 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 60 γρ άχνη ζάχαρη (4 κ.σ) 2 αυγά 250 γρ …
Εναλλακτικοί κουραμπιέδες που έχουν προσθήκη κακάο και φιστικιών Αιγίνης αντί αμυγδαλών, ενώ η πασπαλισμένη άχνη ζάχαρη αντικαθίσταται από επικάλυψη μαύρης …
Πιο εύκολους και υπέροχους σπιτικούς κουραμπιέδες δεν έχετε δοκιμάσει! Μια υπέροχη συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για σίγουρη επιτυχία…
Ποτέ μη λες ποτέ, έτσι δεν λένε. Να λοιπόν κι εγώ που σχεδόν ποτέ δεν είχα φτιάξει κουραμπιέδες σήμερα να …
Γνωστοί ως οι καλύτεροι κουραμπιέδες της Ελλάδας, οι κουραμπιέδες της Νέας Καρβάλης, με καταγωγή από την Καππαδοκία και μια πολυταξιδεμένη …
Είναι από τους πιο ωραίους κουραμπιέδες που έχω δοκιμάσει ποτέ!! Πραγματικός αφρός!! Αυτήν την συνταγή θα σας δώσω σήμερα και …
Υλικά για τους κουραμπιέδες: 750 γραμ. βούτυρο 2 βανίλιες 1200 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γραμ. (περίπου) ζάχαρη …
Το αντίπαλον δέος του μελομακάρονου, ο αφράτος και μπισκοτένιος κουραμπιές! Σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων, οι κουραμπιέδες, ευωδιάζουν βούτυρο και γίνονται …
Ένας σωστός κι αφράτος κουραμπιές χρειάζεται μόνο 3 βασικά υλικά. Βούτυρο,αλεύρι και λίγη ζάχαρη… Η πολλή ζάχαρη σφίγγει τους κουραμπιέδες. …
Υλικά: 3 φλυτζάνες βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 2 κρόκους αυγών 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 2 φλυτζάνια αμύγδαλα ψιλοκομμένα …
Μια συνταγή για κουραμπιέδες από τα “χεράκια” μιας καλόκαρδης και δοτικής… ταρανδίνας!
Κουραμπιέδες νόστιμοι, αρωματικοί και πολύ αμυγδαλένιοι. Μια πειραγμένη εκδοχή από τους φημισμένους κουραμπιέδες της Ν. Καρβάλης. Η διαδικασία είναι απλή …