Μοσχαράκι με πουρέ κοκκινιστό ογκρατέν Αντώνης
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι χτένι σε μερίδες 2 καρότα μεγάλα σε ροδέλες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ποτήρι του κρασιού λευκό …
Περίπου 1 μήνας από την τελευταία μου ανάρτηση, πρέπει να είναι από τις λίγες φορές που πάει τόσος καιρός! Δεν …
Ελαφρύ κι εύγευστο καθημερινό φαγητό που πιο εύκολα θα πρέπει να συναντάται σε κανένα μαγειρείο ή καμωμένο από νοικοκυρά παλαιάς …
Μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας. Μία πολύ νόστιμη συνταγή που σίγουρα θα αρέσει στους καλεσμένους σας!
Ένα Ναξιώτικο φαγητό που θα λατρέψετε! Ψητές μελιτζάνες με κοκκινιστό κρέας και αρσενικό τυρί! Γιατί τα νησιά μας, είναι υπερήφανα …
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη τριμμένο …
ΥΛΙΚΑ 1 Κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τριίφτη τριμμένο …
“Στρακόττο” (stracotto ή στο τοπικό ιδίωμα stracòt) στα ιταλικά σημαίνει παραβρασμένο. Ουσιαστικά, πρόκειται για ενα κοκκκινιστό μοσχαράκι, το οποίο ανακατεύτηκε …
Ένα απολαυστικό πιάτο για το τραπέζι της Κυριακής.
Το κοκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια είναι κλασσικό μαμαδίστικο φαγητό . Θυμάμαι η μαμά μου να μας το φτιάχνει Κυριακή μεσημέρι …
.. μία συνταγή αγαπημένη, παραδοσιακή και καλοκαιρινή την οποία δεν είχαμε παρουσιάσει ως τώρα, είναι μία ακόμα παραλλαγή του κοκκινιστού …
Η μελιτζάνα, φλάσκα ή Τσακώνικη, είναι ένα πολύ νόστιμο λαχανικό, από τα αγαπημένα της Ελληνικής κουζίνας και ένα από τα …
Η δροσιά και η ελαφριά οξύτητα του γιαουρτιού σε συνδυασμό με την ντομάτα, μεταμορφώνουν το μοσχάρι σε μια ροζ γευστική …
…σήμερα παρουσιάζουμε μια εκδοχή του με 2-3 υλικά που του δίνουν ξεχωριστή γεύση! Συνοδεύεται (φυσικά) με μακαρόνια, αλλά και πουρέ …
Μια κλασσική συνταγή που συνήθιζα να φτιάχνω μόνο τις Κυριακές, πριν αποκτήσω την μαγική κατσαρόλα, λόγω χρόνου. Πλέον, αποτελεί ένα …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 κιλό κολοκυθάκια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 φλιτζ. ελαιόλαδο …
Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι (εγώ χρησιμοποιώ χτένι, μπορείτε όμως αν δεν σας αρέσει το ζελέ να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλο …
Ένα από τα διάσημα, παραδοσιακά φαγητά της Τούρκικης Κουζίνας είναι το hünkâr beğendi! Το κοκκινιστό κρέας με τον πουρέ μελιτζάνας …
Υλικά συνταγής για το κοκκινιστό 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 500γρ. μανιτάρια 1 μεγάλο κρεμμύδι ½ …