Λουκουμάδες Μπακαλιάρου με Σκορδαλιά
Για τη συγκεκριμένη συνταγή για λουκουμάδες μπακαλιάρου, χρησιμοποιούμε φρέσκο ή κατεψυγμένο μπακαλιάρο και όχι ξαλμυρισμένο γιατί θέλουμε ένα πιο ανάλαφρο …
Για τη συγκεκριμένη συνταγή για λουκουμάδες μπακαλιάρου, χρησιμοποιούμε φρέσκο ή κατεψυγμένο μπακαλιάρο και όχι ξαλμυρισμένο γιατί θέλουμε ένα πιο ανάλαφρο …
Υλικά για το κουρκούτι – 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι (τύπου φαρίν απ) – 1 κουτάλι γλυκού μπέικιν πάουντερ …
Σπιτική συνταγή για παραδοσιακό Μπακαλιάρο σκορδαλιά. Υλικά: 1000 με 1200 γρ μπακαλιάρο αλεύρι νερό
Υλικά – 1 κιλό μπακαλιάρος παστός σε κομμάτια ξαρμυρισμένος σε νερό για 24 ώρες τουλάχιστον – Αλεύρι που φουσκώνει μόνο …
Οι λόγοι που καθιέρωσαν τον μπακαλιάρο στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου ήταν καθαρά οικονομικοί και πρακτικοί. Έτσι, ο παστός μπακαλιάρος …
Υλικά Μπακαλιάρος 1 1/2 κιλό φρέσκος ή κατεψυγμένος Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ Αλάτι Για …
ΥΛΙΚΑ Για τον μπακαλιάρο: 1 μεγάλο φιλέτο παστό μπακαλιάρο περίπου 1 κιλό 1 αυγό 330 ml σόδα (ή μπύρα) 200 …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 96” 25/03/2013 ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΠΛΑΣΤΟΣ…
Υλικά: – 1 φιλέτο μπακαλιάρου καθαρισμένο και κομμένο σε μερίδες – σπορέλαιο για το τηγάνισμα για το κουρκούτι: – 1 …
Γευστικές κροκέτες μπακαλιάρου συνοδευμένες με τι άλλο από σκορδαλιά τόσο σκορδάτη, όσο αντέχει η γεύση και το στομάχι μας. Δεν …