Πέρκα ψητή
Υλικά2 φιλέτα πέρκας1/2 φλιτζάνι τριμμένη φέτα 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά …
Υλικά2 φιλέτα πέρκας1/2 φλιτζάνι τριμμένη φέτα 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά …
Δεν έχει σημασία τόσο το είδος του ψαριού όσο ο συγκεκριμένος τρόπος μαγειρέματος.
Οι Γάλλοι το λένε en papillote, εμείς «στο πακέτο». Η νοστιμιά πάντως είναι η ίδια.
Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή. Αν δεν βρίσκετε πέρκα, μπορείτε να δοκιμάσετε και άλλα φιλέτα ψαριού!
Υλικά: 1 κιλό φιλέτο πέρκας 1 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε φέτες 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 4 φρέσκα …
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ μας (μουστάρδα, κάρυ, χυμός και ξύσμα λεμονιού ελαιόλαδο, ούζο και …
Αντί της κλασικής επιλογής σερβιρίσματος κρέατος στο κυριακάτικο τραπέζι, αυτή την εβδομαδα πρωτοτυπείστε μαγειρεύοντας ψάρι. Στην πυραμίδα της υγιεινής διατροφής, …
Η πέρκα μ’ αρέσει σε όλες της τις εκδοχές, πλακί, στο φούρνο με πατάτες, τηγανητή! Πρόσφατα την μαγείρεψα με τον …
Γι’ αυτούς που δεν έχουν σε εκτίμηση το ψάρι…