Τάρτα καραμελωμένης σοκολάτας Παρλιάρου
Υλικά Ζύμη 80 γρ. βούτυρο αγελάδας 65 γρ. άχνη ζάχαρη 1 αυγό 175 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 40 γρ. κακάο Γέμιση …
Υλικά Ζύμη 80 γρ. βούτυρο αγελάδας 65 γρ. άχνη ζάχαρη 1 αυγό 175 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 40 γρ. κακάο Γέμιση …
Υλικά Ζύμη 100 γρ. άχνη ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο αγελάδας, κρύο (από το ψυγείο), τεμαχισμένο 1 αυγό 300 γρ. αλεύρι …
Υλικά Ζύμη 250 γρ. αλεύρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 10 γρ. κακάο, κοσκινισμένο 200 γρ. βούτυρο αγελάδας …
Υλικά 350-400 γρ. έτοιμη σφολιάτα καλής ποιότητας (1 φύλλο) 100 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι σε σκόνη 100 γρ. …
Μια λαχταριστή συνταγή από το αφιέρωμα στις τάρτες που θα βρείτε στο νέο τεύχος των Γλυκών Ιστοριών. Υλικά Για τη …
Μια συνταγη του Στέλιου παρλίαρου απο το καινούριο του βιβλίο “Σοκολάτα Ξανα ” με αρκετες δικές μου παραλλαγές. Υπέροχη γευση …
Προετοιμασία: 40 ́, Αναμονή: 1 ώρα, Ψήσιμο: 30. ́ Υλικά (για 12 – 14 … Διαδικασία: Ζύμη: Βάζουμε όλα τα …