Μπάρες γκρανόλα με διογκωμένο κινόα, σοκολατένια γκανάς και νιφάδες καρύδας
Πριν μερικές εβδομάδες μοιράστηκα μαζί σας την τελευταία μου εμμονή σε γκρανόλα, αυτή με διογκωμένο κινόα και ρύζι, ξηρούς καρπούς …
Πριν μερικές εβδομάδες μοιράστηκα μαζί σας την τελευταία μου εμμονή σε γκρανόλα, αυτή με διογκωμένο κινόα και ρύζι, ξηρούς καρπούς …
Από τη Λένα Βρανοπούλου Ημέρα προβολής 10/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. YΛΙΚΑ Για ταψάκι διαστάσεων 38×28 εκ. …
ΥΛΙΚΑ 125γρ κουβερτουρα 50γρ βουτυρο 10 μπισκοτα τυπου diegestive 4κουτ σουπας σιροπι καραμελα 1/2 πακετακι σταγονες καραμελες αχνη για το …
Σημερα σας έχω πανεύκολες μπάρες σοκολάτας γεμάτες ενέργεια, γεμάτες με όλα τα καλά απο ξερά σύκα, δαμάσκηνα, βερίκοκα, φυστίκια Αιγίνης …
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και ανακατεύουμε με το ψιλοκομμένο πορτοκάλι και το κουάκερ.
Υλικά: 500 γρ. κουάκερ (1 κουτί) 6 σοκολάτες κουβερτούρα (200 γραμμαρίων) 2 πορτοκάλια (το ξύσμα τους μόνο να είναι χοντρό) …
Μπάρες σοκολάτας με νιφάδες βρώμης και πορτοκάλι.
Η συνταγή είναι από την εκπομπή του Παρλιάρου «Γλυκές αλχημείες» στις 20-3-10. Πολύ εύκολο να φτιαχτεί, ότι πρέπει για την …