Ταρτάκια με μασκαρπόνε
Για το Σαββατοκύριακο σας ετοιμάσαμε σπέσιαλ γλυκάκι!Ταρτάκια με τραγανή βάση και αφράτη κρέμα με μασκαρπόνε.Τα αρωματίσαμε με λικέρ Grand Marnier …
Για το Σαββατοκύριακο σας ετοιμάσαμε σπέσιαλ γλυκάκι!Ταρτάκια με τραγανή βάση και αφράτη κρέμα με μασκαρπόνε.Τα αρωματίσαμε με λικέρ Grand Marnier …
Αφορμή για να ξαναθυμηθώ αυτά τα Ταρτάκια μου έδωσαν πέντε υπέρ-ώριμες, Ινδικές μπανάνες που μας είχαν απομείνει και είχαν γλυκάνει …
Ξέρετε την Nutella, το βαζάκι με την κρέμα φουντουκιού, με την απίθανη σοκολατένια γεύση; Λοιπόν η Nutella εκτός από ένα …
Μη βάλετε πολλή μαρμελάδα (1/2 κ.γ. σε κάθε ταρτάκι είναι αρκετό) γιατί στο ψήσιμο θα φουσκώσει, θα ξεχειλίσει και η …
Οι συνταγές που βγάζω απο το κεφάλι μου φαίνονται απο τους μακροσκελείς και περίεργους τίτλους..! 🙂 Δεν ήξερα τι γλυκό …
Πολύχρωμα ταρτάκια που δίνουν ευκαιρία για παιχνίδι. Διάλεξε τι μαρμελάδα θα χρησιμοποιήσεις, ποιο ζελέ θα προτιμήσεις και πόση κρέμα λεμονιού (lemon …
Γερμανικά γλυκίσματα με το καφεδάκι μας ή για πρωινό.
Η τάρτα σαμπλέ είναι μια αρωματική γευστικότατη τάρτα, σχετικά μαλακή μια και δεν είναι τριφτή. Το άρωμά της υπέροχο και …
Υλικά για περίπου 20 ταρτάκια Για την ζύμη 60 γρ. μαργαρίνη 1 κ.σ. ζάχαρη 1 κρόκο από μεγάλο αυγό 1/2 …
10 κ.γ γιαουρτι στραγγιστο 10 λιπαρα μισο ποτηρι κρασιου βραστό νερό 1/3 φακελο ζελέ φράουλας 3 κ.σ μαύρη ζάχαρη 10 …
Υλικά (για 25-30 ταρτάκια):600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις300 γρ. βιτάμ εκτός ψυγείου2 αυγά
Τι έλεγα? Αν ναι…πήρα λοιπόν αυτή τη Μακεδονική χωρίς ζάχαρη(βρήκα και το site εδώ) σε γεύση βύσσινο και αφού πρώτα …
για 24 κομμάτια 1 τσουρέκι 30 γραμμ. κακάο σε σκόνη…
Μπορώ να αποθηκεύσω το ζυμάρι στην κατάψυξη μέχρι και για 1 μήνα. Βγάζω το ζυμάρι, το αφήνω 30′ να έρθει …
Μπορώ να καταψύξω ό,τι ζύμη μου περισσέψει και να τη χρησιμοποιήσω ακόμη και μετά από 1 μήνα. Θα πρέπει, βγάζοντάς …
Σημαντικό: Καλό είναι από την ώρα που θα πασπαλίσουμε την κρέμα μας με τη ζάχαρη και θα συνεχίσουμε το ψήσιμο, …
Θα σας γράψω τούτα τα καραμελωμένα ταρτάκια που είναι πολύ εύκολο να γίνουν, αλλά το άρωμα και το περιεχόμενο τους …
Φταίει αυτό το εξώφυλλο της ιταλικής Vogue, φταίει το κόκκινο χρώμα, φταίνει που κάποιες μέρες ήδη φλερτάρουν με τη συννεφιά, …
Το ίδιο γλύκισμα, μπορώ να το κάνω σε μεγάλη φόρμα/ταρτιέρα και να μου προκύψει μια νοστιμότατη λευκή τάρτα!
Ένας ακαταμάχητος συνδυασμός μπισκοτένιας βάσης, κρέμας και φραγκοστάφυλου!