Πέστο φέτας με ρίγανη και λεμόνι: Ένα υπέροχο ορεκτικό!
www.madata.gr
Yλικά 1 σκελίδα σκόρδο 60 ml. ελαιόλαδο Αλάτι κατά βούληση φρέσκια ρίγανη 1 φλ.τσ. μόνο τα φυλλαράκια 150 γρ. φέτα …
Yλικά 1 σκελίδα σκόρδο 60 ml. ελαιόλαδο Αλάτι κατά βούληση φρέσκια ρίγανη 1 φλ.τσ. μόνο τα φυλλαράκια 150 γρ. φέτα …
Ο Χριστόφορος Πέσκιας δίνει στο πέστο ελληνική υπηκοότητα, χρησιμοποιώντας ρίγανη και φέτα, αντί για τον κλασικό συνδυασμό βασιλικού + παρμεζάνας …
Από τις διακοπές το καλοκαίρι, είχα αγοράσει από ένα μαγαζί με χειροποίητα ζυμαρικά, ένα κριθαράκι τόσο όμορφο, που μου φαινόταν …