“Φρουτώδες” φιλέτο γλώσσας
aromavanillias.blogspot.com
Είχε κι’ άλλα ο μπαξές βέβαια, αλλά λέω να σταθώ στο ψάρι χωρίς κόκαλα, που τούτη τη φορά του έδωσα …
Είχε κι’ άλλα ο μπαξές βέβαια, αλλά λέω να σταθώ στο ψάρι χωρίς κόκαλα, που τούτη τη φορά του έδωσα …
Σήμερα θα φτιάξουμε κάτι εύκολο. Θα τηγανίσουμε φιλέτο ψαριού γλώσσα, πέρκα, παγκάσιους ή ότι άλλο μας αρέσει. Απλά και εύκολα …
Η γλώσσα είναι ένα ψάρι (σαλαχοειδές βασικά) με ιδιαίτερη γεύση που μπορούμε να βρούμε φρέσκια αλλά και κατεψυγμένη, σε αυτή …
Νόστιμο υγιεινό και ευπαρουσίαστο πιάτο. Αρέσει ακόμη και σαυτούς που δεν είναι λάτρεις του ψαριού. Υλικά 8 φιλέτα ψαριού …
Ψάρι γλώσσα στο φούρνο, προς αποφυγήν του τηγανιού…
Μια συνταγή με υπέροχες γεύσεις που θα σας μαγέψει! Στην Ελλάδα δεν πολυσυνηθίζουμε την κρέμα γάλακτος σε συνδυασμό με το …