Μπακλαβάς με αμύγδαλα και φυστίκια Αιγίνης
Θα σας το πω! Αυτός ο μπακλαβάς με έκανε πολύ περήφανη. Βγήκε τέλειος! Τα φύλλα ψημένα και χωρισμένα ένα-ένα, ρούφηξαν …
Θα σας το πω! Αυτός ο μπακλαβάς με έκανε πολύ περήφανη. Βγήκε τέλειος! Τα φύλλα ψημένα και χωρισμένα ένα-ένα, ρούφηξαν …
Ο μπακλαβάς είναι νόστιμο σιροπιαστό γλυκό της Μέσης Ανατολής αλλά και της παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας. Εορταστικός τις περισσότερες φορές, αφού …
Υλικά 1 κιλό φύλλο κρούστας 200 γρ. κάστανα βρασμένα 150 γρ. φιστίκια Αιγίνης καθαρισμένα βούτυρο λιωμένο λίγο κανέλα λίγο γαρύφαλλο …
Αγαπημένο, παραδοσιακό γλυκό του ταψιού
Τέλειος μπακλαβάς με φυστίκια Αιγίνης και άρωμα βουτύρου.
Τέλειος μπακλαβάς με φυστίκια Αιγίνης και άρωμα βουτύρου.
Μπακλαβάς με φιστίκια αιγίνης πολύ νόστιμος μία διαφορετική γεύση από το καρύδι. Ή συνταγή είναι του Παρλιάρου
Όταν σιροπιάζουμε οποιοδήποτε γλυκό του ταψιού είναι καλό να αφήνουμε να κρυώσει τελείως το γλυκό για να ρουφήξει όσο σιρόπι …
Εκτέλεση: Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα φυστίκια Αιγίνης, την κανέλα, τα γαρύφαλλα, τη φρυγανιά και τη ζάχαρη. Βουτυρώνουμε με ένα …
Θα σας το πω! Αυτός ο μπακλαβάς με έκανε πολύ περήφανη. Και πολύ χαρούμενη όση ώρα τον ετοίμαζα. Βγήκε τέλειος! …