Εκμέκ με κρουασάν, κρέμα μαστίχας και φυστίκια Αιγίνης
www.argiro.gr
10 ψημένα μίνι κρουασάν «αφράτα» της alfa 50 γρ. καβουρδισμένο φιλέ αμυγδάλου 600 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά κανέλα …
10 ψημένα μίνι κρουασάν «αφράτα» της alfa 50 γρ. καβουρδισμένο φιλέ αμυγδάλου 600 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά κανέλα …
Το κανταίφι μετά τον μπακλαβά είναι τα πιο αγαπημένα σιροπιαστά γλυκά και παραδοσιακά δεν λείπουν ποτέ από τα εορταστικά τραπέζια …
Υλικά ΚανταΪφι 400 γρ Βούτυρο 200 γρ λιωμένο Φυστικη Αιγίνης 350 γρ καθαρισμένο Για το σιρόπι Νερό 1 ποτήρι νερού …
Τα πιο γευστικα,τα πιο αρωματικα και γουστοζικα μπακλαβαδακια γεμισμενα με φυστικια Αιγινης κανελα γαρυφαλο και βουτυρο γαλακτος για τις ημερες …