Μπακλαβάς με αμύγδαλα και φυστίκια Αιγίνης
Θα σας το πω! Αυτός ο μπακλαβάς με έκανε πολύ περήφανη. Βγήκε τέλειος! Τα φύλλα ψημένα και χωρισμένα ένα-ένα, ρούφηξαν …
Θα σας το πω! Αυτός ο μπακλαβάς με έκανε πολύ περήφανη. Βγήκε τέλειος! Τα φύλλα ψημένα και χωρισμένα ένα-ένα, ρούφηξαν …
10 ψημένα μίνι κρουασάν «αφράτα» της alfa 50 γρ. καβουρδισμένο φιλέ αμυγδάλου 600 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά κανέλα …
Υπέροχο, μυρωδάτο και τραγανό! 1 πακέτο φύλλο Βηρυτού 150 γρ. αμύγδαλα ωμά 1 κ.γ. κοφτό κανέλα ή μίγμα για γλυκά …
Το κανταίφι μετά τον μπακλαβά είναι τα πιο αγαπημένα σιροπιαστά γλυκά και παραδοσιακά δεν λείπουν ποτέ από τα εορταστικά τραπέζια …
Υλικά ΚανταΪφι 400 γρ Βούτυρο 200 γρ λιωμένο Φυστικη Αιγίνης 350 γρ καθαρισμένο Για το σιρόπι Νερό 1 ποτήρι νερού …
Ένα από τα ωραιότερα γλυκά του ταψιού που θα βγάλει η κουζίνα σας, άξιο να συνοδεύσει το εορταστικό τραπέζι. Υλικά …
Ο μπακλαβάς είναι νόστιμο σιροπιαστό γλυκό της Μέσης Ανατολής αλλά και της παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας. Εορταστικός τις περισσότερες φορές, αφού …
Τα πιο γευστικα,τα πιο αρωματικα και γουστοζικα μπακλαβαδακια γεμισμενα με φυστικια Αιγινης κανελα γαρυφαλο και βουτυρο γαλακτος για τις ημερες …
Δοκιμάσαμε προσφάτως και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια συνταγή για ένα πολίτικο γλυκό που μας ενθουσίασε. Υλικά: για τη …
Υλικά 1 κιλό φύλλο κρούστας 200 γρ. κάστανα βρασμένα 150 γρ. φιστίκια Αιγίνης καθαρισμένα βούτυρο λιωμένο λίγο κανέλα λίγο γαρύφαλλο …