Τουρτα με λευκη σοκολατα και φραουλες
glykesamartiesp.blogspot.com
Υλικά Για τη βάση 200γρ. αλεύρι 100γρ. ζάχαρη 1 αυγό 125γρ. μαργαρίνη 80Υρ• τριμμένη αμυγδαλόψιχα 1 κουταλάκι κανέλα 1 κουταλάκι …
Υλικά Για τη βάση 200γρ. αλεύρι 100γρ. ζάχαρη 1 αυγό 125γρ. μαργαρίνη 80Υρ• τριμμένη αμυγδαλόψιχα 1 κουταλάκι κανέλα 1 κουταλάκι …
Υλικά 130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. ζάχαρη 30 γρ. κακάο 120 γρ. βούτυρο ανάλατο (παγωμένο) 1 …
Οι φράουλες δίνουν μια ξεχωριστή γεύση και κάνουν αυτό το χαλβά ιδιαίτερα ανοιξιάτικο! Υλικά 100 ml αραβοσιτέλαιο 500 γρ. σιμιγδάλι …
Μπορείτε, αφού κρυώσουν, να τα περιχύσετε με λιωμένη κουβερτούρα!
Τα scones τρώγονται συνήθως για πρωινό ή σερβίρονται μαζί με το τσάι και μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με μαρμελάδα ή …