Ταρτάκια φράουλας (με crème légère φράουλας και φρέσκιες φράουλες)
Η ζύμη για τις μικρές αυτές τάρτες είναι pâte sucrée (ζύμη για γλυκιές τάρτες) με προσθήκη τριμμένης αμυγδαλόψιχας η οποία …
Η ζύμη για τις μικρές αυτές τάρτες είναι pâte sucrée (ζύμη για γλυκιές τάρτες) με προσθήκη τριμμένης αμυγδαλόψιχας η οποία …
Είναι ένα απίστευτα εύκολο και λαχταριστό γλύκισμα με φίνα γεύση και μεταξένια υφή, που φέρνει στο πιάτο σου την Άνοιξη. …
400 γρ. νερό ¼ κ.γ. ζάχαρη ¼ κ.γ. αλάτι 200 γρ. βούτυρο Lurpak 280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις …
80 γρ. βούτυρο Lurpak 100 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ ή τύπου digestive 200 γρ. πραλίνα φουντουκιού 60 γρ. σοκολάτα …
Υλικά : 8 φέτες τσουρεκιού (300 γρ) που μας έχει περισσέψει από το Πάσχα 250 ml κρέμα γάλακτος 100 ml φρέσκο γάλα 150 …
500 γρ. φράουλες 80 γρ. ζάχαρη ½ ματσ. δυόσμο 1 λοβό βανίλιας 75 ml σιρόπι 1 ματσ. φύλλα βασιλικού 5 …
Έχοντας εγκωμιάσει αρκούντως τα ελληνικά προϊόντα, ήρθε η ώρα για τα ολλανδικά και συγκεκριμένα για τις φράουλες.Οι ολλανδικές φράουλες είναι …
Δίχρωμη πανακότα σε σούπα φράουλας Υλικά (για 4-6 φορμάκια) Για την πανακότα: 400ml κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) 120ml γάλα πλήρες …
Σήμερα έχουμε μία ιδιαίτερη (τουλάχιστον για εμένα) μαρμελάδα φράουλα. Το ιδιαίτερό της εκτός ενός στοιχείου στα υλικά είναι ο τρόπος …
Σαρλότ λοιπόν θα φτιάξουμε σήμερα, ένα κλασικό Γαλλικό γλυκό που αποτελείται από μια κρέμα “βαυαρίας” (bavarois) και παντεσπάνι ή σαβαγιάρ. …