Πάστα ταψιού Lila Pause – Πάστα με Κορμό και Κρέμα Φράουλα – Σοκολάτα
Πάστα ταψιού Lila Pause – Πάστα με Κορμό και Κρέμα Φράουλα – Σοκολάτα για τον κορμό 250 γρ βούτυρο 200 …
Πάστα ταψιού Lila Pause – Πάστα με Κορμό και Κρέμα Φράουλα – Σοκολάτα για τον κορμό 250 γρ βούτυρο 200 …
Με απαλή παιδική γεύση στην οποία υποκύπτουμε από νήπια μέχρι τα βαθιά γεράματα, τόσο αθώες όσο και σκανδαλώδεις, όταν εμποτίζονται …
Δείτε το βίντεο για την εκτέλεση της συνταγής. Μια πανεύκολη συνταγή για αρχάριους για μια υπέροχη σοκολατένια τάρτα με τραγανή …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 7 αυγά 7 κ.σ κοφτές αλεύρι 7 κ.σ κοφτές ζάχαρη 3 κ.σ γεμάτες κακάο 1 βανίλια …
Η συνταγή είναι της φίλης μου Ελένης, η οποία είναι μια καταπληκτική διατροφολόγος που πάντα έχει να μου προτείνει ιδιαίτερους …
Η δική μου συνεισφορά στο εορταστικό τραπέζι είναι το γλυκάκι που βλέπετε. Τραγανό μπισκότο oreo με τρεις στρώσεις μους σοκολάτας …
Ενα πεντανοστιμο γλυκο με υλικα που δενουν απολυτα μεταξυ τους,και εξιταρουν τον ουρανισκο. Απολαυστε το!!! ΥΛΙΚΑ(6-7 κομματια) Για την ζυμη …
80 γρ. βούτυρο Lurpak 100 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ ή τύπου digestive 200 γρ. πραλίνα φουντουκιού 60 γρ. σοκολάτα …
400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 250 γρ. καστανή ζάχαρη 4 αβγά …
Η σοκολάτα «δένει» απόλυτα με τις φράουλες και μπορεί να αποτελέσει ένα γρήγορο γλυκάκι όταν έχετε καλεσμένους στο σπίτι και …
Γλυκάκι λαχταριστό, αμαρτωλό αλλά νηστίσιμο!!! Δεν υστερεί καθόλου σε γεύση, και μην αμφιβάλλετε καθόλου γι’ αυτό, από μια τάρτα με …
Εδώ και καιρό, έκανα πειράματα για μπράουνι. Ήθελε μια μικρή βελτίωση, οπότε πριν λίγες μέρες είπα να το ξαναδοκιμάσω. Σκέφτηκα …
Υλικά: 1½ φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη 125 γρ. βούτυρο ή …
Επειδή ως γνωστόν είμαι λάτρης του πολύ εύκολου και συγχρόνως νόστιμου, θα σας πω πως φτιάχνω αυτά τα νόστιμα μιλφεϊγάκια. …
Οι πρώτες φράουλες έκαναν ήδη την εμφάνισή τους για φέτος! Να ένα δροσερό γλυκάκι, που είναι πολύ εύκολο να γίνει …
Ένα πεντανόστιμο, ελαφρύ και γρήγορο γλυκό που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους όπου και να το παρουσιάσετε.