Γιορτινό Χοιρινό Ρολό με Σάλτσα με Κρασί και Μπάλσάμικο
Υλικά 400 γρ χοιρινό ρολό γεμιστό με τυρί και μπέικον 250 ml κόκκινο κρασί 3 κ.σ ξύδι μπαλσάμικο με δαμάσκηνο …
Υλικά 400 γρ χοιρινό ρολό γεμιστό με τυρί και μπέικον 250 ml κόκκινο κρασί 3 κ.σ ξύδι μπαλσάμικο με δαμάσκηνο …
Υλικά: – 2 κιλά χοιρινό κατά – 8 με 10 αποξηραμένα δαμάσκηνα – χυμό από 3 πορτοκάλια – ελαιόλαδο – …
Σήμερα σας έχω άλλη μία βήμα – βήμα συνταγή για σκούρο μπρεζέ με χοιρινό, κυδώνια και δαμάσκηνα. Η συγκεκριμένη τεχνική …
Χοιρινό σε κομματάκια στην κατσαρόλα με μέλι και δαμάσκηνα σε ένα φανταστικό συνδυασμό.
Ένα πιάτο άκρως χειμωνιάτικο, άκρως εορταστικό και άκρως γλυκά πεντανόστιμο!!! Απολαύστε!!! Υλικά: 1,5 κιλό χοιρινή τηγανιά 500γρ. δαμάσκηνα ξερά χωρίς …
Το τσουκάλι βράζει και κατεβάζει ιδέες για κάτι λίγο διαφορετικό.Υλικά1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια (250 γρ για κάθε …
Εύκολο και νόστιμο.
Ένας εξαιρετικός και ελαφρύς συνδιασμός χοιρινού με δαμάσκηνα.
Πολύ νόστιμο κι αγαπημένο, ιδιαίτερα το χειμώνα !
Γίνεται και σε φούρνο και σε κατσαρόλα και είναι πεντανόστιμο φαγάκι!1 κιλό χοιρινός λαιμός ξεκοκκαλισμένος10 δαμάσκηνα ξερά1 μεγάλο καρότο χοντρ/νο2 …
Πολύ εντυπωσιακό φαγητό αν θέλετε να φροντίσετε ιδιαίτερα τους φίλους ή την οικογένειά σας! Προτιμήστε το τις ημέρες των Χριστουγέννων …
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά, χρόνος μαγειρέματος: 90 λεπτά.
Ένα γλικόξινο νόστιμο φαγάκι για τους λάτρεις της γλυκόξινης γεύσης!!
Χοιρινό ρολό με δαμάσκηνα τυλιγμένα σε αμπελόφυλλα! Ένα πεντανόστημο φαγάκι κατάλληλο για γιορτινό τραπέζι!
Σήμερα (ήταν Πρωτοχρονιά όταν το έγραφα) χάζευα όλη μέρα. Βιβλία, παιχνίδια, τηλεφωνήματα για ευχές. Το βράδυ έπρεπε ξαφνικά ν΄αποφασίσω και …
Ένα εύκολο και γλυκό φαγητό που γίνεται στο φούρνο και έχει ωραία μελωμένη σάλτσα.
Υλικά1 κιλό μοσχαράκι σε μπουκιές4 σνίτσελ χοιρινά7 φέτες μπέηκον4 φέτες ζαμπόν2 κ.σ. βούτυρο1 κ.γλ. θυμάρι2 κλωνάρια λεβάντα2 κ.σ. μουστάρδα2 κ.σ. …
Υλικά 800 γρ. χοιρινό από κιλότο 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 4 κυδώνια κομμένα σε φέτες 2 κουταλιές αλεύρι 1/2 κουταλιά …
Ενας διαφορετικός – γαλλικός – τρόπος να δοκιμάσετε το χοιρινό σας, με μια ιδι