ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ: ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΟΥΖΟΜΕΖΕΣ
Πεντανόστιμο και μαστιχωτό κοκκινιστό χταποδάκι, ιδανικό για περίοδο νηστείας αλλά και πολύ νόστιμος μεζές ή κυρίως πιάτο για τους λάτρεις …
Πεντανόστιμο και μαστιχωτό κοκκινιστό χταποδάκι, ιδανικό για περίοδο νηστείας αλλά και πολύ νόστιμος μεζές ή κυρίως πιάτο για τους λάτρεις …
Η συνταγή για το χταπόδι που μαγειρεύεται με τους χυμούς του είναι ομολογουμένως εξαιρετικά απλή αλλά, όπως ήδη γνωρίζετε, όλα …
Από τους ωραιότερους ουζομεζέδες! Για ένα μεγάλο βάζο: Ένα μέτριο χταπόδι Ελαιόλαδο Ξύδι λευκό Αλάτι χοντρό Πιπέρια χρωματιστά σε κόκκους …
Είναι ένα ωραίο μεζεδάκι για ούζο.
Αρωματικό, εύκολο και σχετικά ελαφρύ. Μπορεί να σερβιριστεί είτε ως ουζομεζές είτε ως κύριο πιάτο.
Αφήνουμε να βράσει για 1 ώρα περίπου, μέχρι να μαλακώσει καλά. Προσαρμόζουμε την ώρα βρασμού ανάλογα με το μέγεθος του …
Κυρίαρχος ουζομεζές το χταποδάκι, μαγειρεύεται με αρκετούς τρόπους, εδώ είναι μια «κόκκινη» εκδοχή του… 1 μέτριο χταπόδι (φρέσκο ή κατεψυγμένο)1 …