Vegan pesto
www.lovecooking.gr
Οι Ρωμαίοι συνήθιζαν να λιώνουν σκόρδο και να το ανακατεύουν με διάφορα μυρωδικά εποχής και τυρί. Οι σύγχρονοι Ιταλοί μας …
Οι Ρωμαίοι συνήθιζαν να λιώνουν σκόρδο και να το ανακατεύουν με διάφορα μυρωδικά εποχής και τυρί. Οι σύγχρονοι Ιταλοί μας …
Σήμερα λοιπόν γέμισα πορτομπέλλο με σπανάκι και σπαράγγια και για “καπελάκι” τους έβαλα χορτοφαγική μπεσαμέλ. Εγώ τα έφαγα για κυρίως …
Εμείς την τελευταία βδομάδα έχουμε εθιστεί στην pizza! Τις πίτσες μας τις στολίζαμε με πιο υγιεινά, χρωματιστά υλικά (φαντάζομαι θα …