Vegan σοφρίτο
Για να φτιάξω vegan σοφρίτο χρησιμοποίησα μανιτάρια πορτομπέλο και τα σέρβιρα πάνω στο αγαπημένο μου ρυζάκι, το μπασμάτι. Είναι μια …
Για να φτιάξω vegan σοφρίτο χρησιμοποίησα μανιτάρια πορτομπέλο και τα σέρβιρα πάνω στο αγαπημένο μου ρυζάκι, το μπασμάτι. Είναι μια …
Σήμερα σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης έχει σούπερ ντούπερ φαγητό γεμάτο αρώματα, γεύσεις και εντάσεις! Σας το είχα τάξει από …
Θα φτιάξουμε ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο στη χορτοφαγική του έκδοση. Σπετσοφάι! Βασικό υλικό οι πιπεριές (κάποτε κ μελιτζάνες) με τα …
Τα μανιτάρια τα λατρεύω κ διαρκώς ψάχνω διαφορετικούς τρόπους για να τα απολαύσω. Ο τελευταίος τρόπος που τα αξιοποίησα είναι …
Σήμερα λοιπόν γέμισα πορτομπέλλο με σπανάκι και σπαράγγια και για “καπελάκι” τους έβαλα χορτοφαγική μπεσαμέλ. Εγώ τα έφαγα για κυρίως …
Όταν έτρωγα κρέας, πίστευα ότι έφτιαχνα πολύ νόστιμα μπιφτέκια. Τελικά λάθος πίστευα, μπορούσα και καλύτερα! Τώρα ειλικρινά δεν τα αλλάζω! …