Το τσιγαρέλι είναι μια παραδοσιακή συνταγή από την Κέρκυρα που τη φτιάχνουν κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής και όχι μόνο. …
-
-
Η Φρουτάλια ή Φουρτάλια είναι ένα παραδοσιακό πιάτο της ΄Ανδρου. Είναι ομελέτα με αυγά, χοιρινά λουκάνικα, πατάτες και τυρί. Τα …
-
Σήμερα και λόγω καιρού σας έχω ένα από τα πιο παραδοσιακά φαγητά της Ελλάδας μας. Φασολάδα, η αρχόντισσα της Ελληνικής …
-
Μπριάμ παραδοσιακό στον φούρνο, ελληνικό και κυρίως καλοκαιρινό αγαπημένο φαγητό. Γίνεται σε πολλά μέρη της Ελλάδας και θα το συναντήσουμε …
-
Γαλατόπιτα Μυτιλήνης με Φύλλο..Αφράτη, πεντανόστιμη, και γίνεται σε χρόνο ρεκόρ αφού σε 30 λεπτά είναι έτοιμη. Δοκιμάστε την και σίγουρα …
-
Υλικά 300 ml νερό (χλιαρό) 50 ml. κρασί λευκό 50 ml. Ηλιέλαιο 1 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.γ. μπεικ …
-
Υλικά 300 ml νερό (χλιαρό) 50 ml. κρασί λευκό 50 ml. Ηλιέλαιο 1 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.γ. μπεικ …
-
Η συνταγή που σίγουρα θα χρειαστείτε τις μέρες του Πάσχα. Τσιλίχουρδα, η παραδοσιακή μαγειρίτσα από την Κέρκυρα. Διαφορετική από την …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Σήμερα φτιάξαμε παραδοσιακό χαλβά Φαρσάλων! Τα λόγια είναι περιττά! Δοκιμάστε να κάνετε την συνταγή και καλή απόλαυση!
-
Συστατικά 200 ml σπορέλαιο 250 γρ ζάχαρη 200 ml φυτικό γάλα 200 ml χυμό πορτοκαλιού ½ κουταλάκι σόδα 1 κιλό …
-
Αν θέλετε να φτιάξετε ζεστό ψωμί στο σπίτι να απολαύσετε, εδώ σας έχουμε τη συνταγή για το παραδοσιακό κρητικό ψωμί …
-
Υλικά 500 γρ αλεύρι γ.ο.χ. 1 κουταλάκι αλάτι 90 ml ηλιέλαιο 2 κουταλιές ξύδι 220-250 ml νερό 500 γρ φέτα …
-
Μια υπέροχη συνταγή που θα τρελάνει μικρούς και μεγάλους. Νόστιμη και παραδοσιακή σταφιδόπιτα. Μπορείτε να την απολαύσετε κάθε ώρα της …
-
μία πολύ αγαπημένη συνταγή που θεωρούμε Ελληνικό comfort food. Η ιδέα μας ήρθε από την περιοχή που πλέον ζούμε μόνιμα, …
-
Πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε δοκιμές για τη συνταγή, πιστεύαμε ότι ήταν αρκετά μπελαλίδικη και είχε ένα κάποιο βαθμό δυσκολίας. Πέσαμε …
-
12 φύλλα κρούστας 6 αυγά 500 γρ αμύγδαλα 300 γρ ζάχαρη 50 ml κονιάκ Χυμό από 1 πορτοκάλι Ξύσμα από …
-
Οι τηγανίτες της γιαγιάς μας Οι αγαπημένες μας παραδοσιακές τηγανίτες, πριν έρθει η μόδα των pancake! τηγανίτες των παιδικών μας …
-
[start_directions]Σε αρκετό νερό που βράζει βάζουμε τον χυμό από ½ λεμόνι και ζεματίζουμε το λάχανο, που έχουμε καθαρίσει από το …
-
Το πρέσνιτζ είναι ένα γλυκό συνώνυμο της Τεργέστης, είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης και δεν λείπει ποτέ από τα …
-
ο χριστόψωμο φτιάχνεται παραδοσιακά στην Ελλάδα, 2 με 3 ημέρες προ των Χριστουγέννων. Είναι συνήθως στρογγυλό και στην επάνω επιφάνεια …