Βαρβάρα (παραδοσιακό γλυκό, έθιμο της Αγίας Βαρβάρας)
www.foodtrails.gr
Το έθιμο της Βορείου Ελλάδας., Άτομα: 15, Χρόνος προετοιμασίας: 10’ , Χρόνος ψησίματος: 3 ώρες, Κόστος: 7 €
Το έθιμο της Βορείου Ελλάδας., Άτομα: 15, Χρόνος προετοιμασίας: 10’ , Χρόνος ψησίματος: 3 ώρες, Κόστος: 7 €
ΥΛΙΚΑ 250 γρ. σιτάρι 1 κούπα αλεύρι καβουρδισμένο 1 κτΣ κύμινο καβουρδισμένο 1 – 1½ κούπα ζάχαρη 1 κούπα ταχίνι …
4 Δεκεμβρίου γιορτάζει η Αγία Βάρβαρα και όπως συνηθίζετε εκείνη την ημέρα κάνουμε Βαρβάρα για καλή υγεία, η μαμά μου …