Αυτή η συνταγή ήταν μια έμπνευση της στιγμής για ένα ωραίο και δροσιστικό γλυκό! Υλικά 2 πακέτα πτι μπερ 2 …
Συνταγές : Ζελέ για Γλυκά ψυγείου
-
www.yumyum.gr
-
Υλικά 2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου Γιώτης βανίλια [γάλα και ζάχαρη όση αναγράφετε στήν συσκευασία] 1/2 ποτήρι του νερού γάλα για …
-
Υλικά 2 κουτιά ζελέ ανανά 1 κουτί μεγάλο κομπόστα ανανά (DEL MONDE) 500 γραμμ. γιαούρτι στραγγιστό 2 κουτ. σ. ζάχαρη…
-
Ένα γλυκάκι που το έχετε φτιάξει σίγουρα πολλοί από εσάς, ίσως να είναι και το πρώτο γλυκό με το οποίο …
-
Για το ζελέ 500 ml. χυμό μήλου 500 γρ. μήλα Ζαγοράς Πηλίου πολτοποιημένα 50 γρ. μαύρη ζάχαρη 6 γρ. κανέλα …
-
Υλικά: 400 γρ. κρέμα τυριού 2 νεροπότηρα γάλα 2 νεροπότηρα ζάχαρη άχνη 2 φακελλάκια ζελέ βατόμουρο ή φράουλα 2 πακέτα …
-
Όχι απλά άλλο ένα κομμάτι γλυκό… ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!! Υλικά 2 φακελάκια φρουί ζελέ με γεύση ανανά 2 ποτήρια ζεστό νερό 2 …
-
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
ελεδοκατασταση……. Υλικά 2 φακελάκια ζελε τις αρεσκειας σας 1 γιαουρτι στραγγιστο 1 1/2 ποτηρι νερο κρυο 2 ποτηρια βραστο νερό…
-
Δροσερό απλό και εύκολο γλυκό ψυγείου.
-
Ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό δροσιστικό γλύκισμα, με λίγες θερμίδες και γεύση φράουλας
-
Το επινόησα προσπαθώντας να σκεφτώ τί να κάνω την κρέμα που μου περίσσεψε από ένα άλλο γλυκό. Είναι πολύ εύκολο, …
-
Μπισκότα-κρέμα-ζελέ… Το τρίπτυχο της καλοκαιρινής απολαυσης!
-
Ένα εύκολο γλυκό με μπισκότα, ζελέ και γιαούρτι με λίγες θερμίδες!
-
Πασίγνωστο γλυκάκι, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν το δοκίμασε από τα χεράκια της μανούλας του! Η δική μου …
-
Περιγραφή Ένα αρωματικό, δροσερό και γρήγορο γλυκό με υλικά που υπάρχουν στο ντουλάπι μας….
-
Ένα εύκολο και δροσερό γλυκάκι, που τρώγεται ευχάριστα, ειδικά όταν κάνει ζέστη…
-
Δροσεροτατο γλυκακι για καθε εποχη!Δοκιμαστε το και δε θα χασετε…
-
Έύκολο, αρωματικό, ελαφρύ και γεμάτο βιταμίνες Ένα κλασικό καλοκαιρινό γλυκάκι που συνδυάζει κρέμα και ζελέ. Αντί για την κλασσική κρέμα
-
Ένα δροσερό γλυκό το οποίο ξεκινάω να το φτιάχνω συνήθως τέτοια εποχή, κοντά στο Πάσχα, μέχρι και το τέλος του …