Αυτό το χταπόδι το έφτιαξε η γιαγιά μου. Με όλη της την μαεστρία, που πάντα καταφέρνει ό,τι πιάσει να το …
Συνταγές : Χταπόδι ξιδάτο για Θαλασσινά
-
greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
-
-
Την βασική συνταγή για ξιδάτο χταποδάκι σας έχω σήμερα μαζί με μια πολύ ωραία σαλάτα για την περίοδο της νηστείας …
-
Ένας καταπληκτικός ουζο-τσιπουρο-μεζές! Υλικά 1 χταπόδι μεσαίου μεγέθους (φρέσκο ή κατεψυγμένο) Ξύσμα από ένα πορτοκάλι μικρό 2 κουταλιές της σούπας …
-
Χταπόδι νόστιμο με ξύδι, ιδανικός μεζές για ούζο ή τσίπουρο!!
-
Υλικά: 1 και 1/2 κιλού χταπόδι 1 κούπα λάδι 1/2 φλυτζανάκι του καφέ ξύδι 10-15 ελιές αλάτι πιπέρι …
-
Υλικά 1 χταπόδι περίπου 1.200 γρ. 1/2 λίτρο νερό 100 ml ξύδι λευκό 2 δαφνόφυλλα 3 κόκκους πιπέρι Για το …
-
Ακολουθείστε τη συνταγή της Ναταλίας και ετοιμάστε ένα εξαίσιο ξυδάτο και κρασάτο χταποδάκι. Μετά ξέρετε εσείς… ουζάκι και καλή παρέα!…
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
ΥΛΙΚΑ -1 χταπόδι 1.200 γραμ -½ λίτρο νερό -100 ml ξίδι λευκό -2 δαφνόφυλλα -3-4 κόκκους πιπέρι ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΖΟ …
-
Μια εύκολη συνταγή για χταπόδι, που θα σας ενθουσιάσει! Ψήνουμε το χταπόδι στο ζουμί του μαζί με το ξύδι και …
-
Μια συνταγή αφιερωμένη στη ΝΙΚΟΛ και τον ggr για λόγους που γνωρίζουν εκείνοι και ο βυθός του Ευβοϊκού. Θέλοντας να …
-
Από τους ωραιότερους ουζομεζέδες! Για ένα μεγάλο βάζο: Ένα μέτριο χταπόδι Ελαιόλαδο Ξύδι λευκό Αλάτι χοντρό Πιπέρια χρωματιστά σε κόκκους …
-
Κρύβεται πίσω από τους βράχους, παραμονεύει το θύραμά του και ενώ εκείνο κινείται αμέριμνο, το χταπόδι απλώνει τα πλοκάμια του …
-
ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΣΑΛΑΤΑ ΥΛΙΚΑ -1χταποδι 1-1/2 κιλο περιπου. -1/2 φλυτζανι ξυδι -1/2 φυτζανι κοκκινο κρασι -1/2 φλυτζανι ελαιόλαδο -1 φυλλο δαφνης …
-
Ουζομεζές!
-
Είναι ένα ωραίο μεζεδάκι για ούζο.
-
Σαρακοστιανό έδεσμα πεντανόστιμο, εύκολο
-
Το αφήνουμε 5 με 6 ώρες ώστε να αναμειχθούν οι γεύσεις και η συνέχεια είναι νομίζω γνωστή σε όλους!!!!Καλή επιτυχία!
-
Ένας εξαιρετικός μεζές για συνοδεία σε ουζάκι, τσίπουρο ή μπύρα!Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά το χταπόδι. Το βάζουμε ολόκληρο σε μεγάλη …
-
Χταποδάκι σήμερα, ξυδάτο ή ξυδιά όπως το έλεγαν στην Χαλκιδική, σε κάποιο εστιατόριο που τρώγαμε όταν παραθερίζαμε εκεί.