Δίπλες Νο.05
Υλικά15 κρόκοι αυγών1 φλιτζ. του καφέ λικέρ λευκόαλεύρι όσο χρειάζεται για να γίνει η ζύμη σφιχτή300 γραμμ., μέλι1 φλιτζ. τσαγιού …
Υλικά15 κρόκοι αυγών1 φλιτζ. του καφέ λικέρ λευκόαλεύρι όσο χρειάζεται για να γίνει η ζύμη σφιχτή300 γραμμ., μέλι1 φλιτζ. τσαγιού …
Βάφλες; Δίπλες; Cookies; Ίσως κι όλα μαζί. Αφού η τεχνική – χυλός, εργαλείο – θυμίζει βάφλες, η γεύση, αν τα …
Υλικά Σπορέλαιο για τηγάνισμα 2 φλυτζάνια του τσαγιού Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 φλυτζάνια του τσαγιού Σιμιγδάλι ψιλό 1 …
Υλικά: 200γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 2 κ.σ γάλα 1/2 κ.γ αλάτι Λάδι για τηγάνισμα…
Υλικά 4 φλ. τσαγιού αλεύρι 1 κουταλάκι τσαγιού μπέκιν 1/2 φλ. τσαγιού χυμό πορτοκαλιού 3 αυγά 1 φλ. τσαγιού μέλι …
Χρυσόξανθες, τραγανές, νοστιμότατες, μελένιες αλλά και παραδοσιακές… οι δίπλες των Φώτων που μοιάζουν με τα ξεροτήγανα τα Κρητικά και τα …
Οι καλύτερες δίπλες που έχετε δοκιμάσει!!! Σας προκαλώ να τις δοκιμάσετε!!!
Με καρύδια και σιρόπι η συνταγή της μάνας μου, τα φιογκάκια της, όμοια με τις δίπλες!