Κουραμπιέδες αμυγδάλου
Υπέροχοι, τραγανοί, αφράτοι, ευωδιαστοί και αγαπημένοι!!!Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλους σας Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη και …
Υπέροχοι, τραγανοί, αφράτοι, ευωδιαστοί και αγαπημένοι!!!Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλους σας Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη και …
Οι πιο νόστιμοι κουραμπιέδες που λιώνουν στο στόμα.
Υλικά: 2 – 2 1/2 κούπες αλεύρι 1/2 κιλό βούτυρο 1 κούπα αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρδισμένα ελαφρά 2 κρόκους αυγών …
ΝΗΣΤΗΣΙΜΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑς ΥΛΙΚΑ 2 ΚΟΥΠΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ 1ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ 1 ΒΑΝΙΛΙΑ 1 ΚΟΥΠΑ …
Μια συνταγή για υπέροχους γεμιστούς κουραμπιέδες με έντονο άρωμα μαστίχας. Δοκιμάστε την και καλές γιορτές!
Κουραμπιέδες Υλικά 1 φλ. Βούτυρο 1/3 φλ. Ζάχαρη άχνη 2 φλ. Αλεύρι 1 κρόκο αυγού 1 κ. σούπας κονιάκ ½ …
Η συνταγή αυτή είναι μια από αυτές που φτιάχνει η μαμά μου, εύκολη και πετυχημένη. Το αμύγδαλο είναι χοντροκομμένο για …
Άν γνωρίζετε τους κουραμπιέδες της Καρβάλης (Καβάλα), ξέρετε για τι κουραμπιέδες πρόκειται, μοιάζουν αρκετά!
Είναι μια συνταγή που βρήκα σε ένα βιβλίο με παραδοσιακά γλυκά. Ένα βιβλίο ενός μάγειρα μοναχού που πήρα από το …
Αυτή την συνταγή μου την έδωσε μια συνάδελφος και είναι υπέροχη! Τους είχε κάνει τόσο ωραίους που νόμιζα οτι ήταν …
Δοκιμάστε τους και να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν ανάρπαστοι!
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 C για δέκα περίπου λεπτά. Κοσκινίζουμε το αλεύρι προσεκτικά και προσθέτουμε το μπέϊκιν πάουντερ και …
Κουραμπιέδες αλλιώτικοι από τους άλλους, που δεν υπάρχει πιτσιρίκι (και όχι μόνο) που δε θα τους λατρέψει. Και μία σημαντική …
Η μαμά της Βασιλικής, παλιάς μου μαθήτριας και τώρα φοιτήτριας, μου έστειλε τους υπέροχους παραδοσιακούς κουραμπιέδες της που ξέρει ότι …
Οι κουραμπιέδες στις περισσότερες συνταγές εδώ στην Κρήτη αρωματίζονται με κανέλα και γαρύφαλλο και όχι με ανθόνερο. Επίσης τα αμύγδαλα …
Κουραμπιέδες Σμύρνης πεντανόστιμοι!!! Καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο.
Μας έστειλε στο γραφείο η κυρία Αργυρώ από την Άνδρο, τους υπέροχους κουραμπιέδες της και είπα να δοκιμάσω κι εγώ …
Ένα έχω να πω ….. τους κουραμπιέδες δεν τους έτρωγα … αυτούς τους τσακίζω!
Εκτέλεση: Χτυπάμε το βούτυρο στο μπολ του μίξερ για 5-6 λεπτά. Συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει …