Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
Συνταγές για μοσχάρι με κυδώνια
-
-
Μια πεντανόστιμη συνταγή για μοσχάρι , όπως αποκαλούν οι Γάλλοι “κασερόλ” μελωμένο με αρωματικά κυδώνια!
-
Κάποια φαγητά μοιάζουν εορταστικά. Το κρέας με κυδώνια είναι ένα από αυτά. Δεν ταιριάζει όμως μόνο σε γιορτές. Ταιριάζει και …
-
Το κρέας πρέπει να είναι είτε από μοσχάρι, είτε από χοιρινό για να αντέχει στο πολύωρο βράσιμο, μέχρι δηλαδή να …
-
Το κρέας με τα κυδώνια, φαγητό της πολίτικης κουζίνας το οποίο ονομάζεται και «Κυδωνάτο».Τα αρωματικά και νόστιμα κυδώνια της εποχής …
-
1/2 κιλό μοσχάρι σπάλα 1/2 κιλό κυδώνια 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 καρότα κομμένα σε μισές φέτες 1 λίτρο ζωμό …
-
Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν …
-
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι) 4-5 κυδώνια ½ ποτήρι ελαιόλαδο 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο 1 συσκευασία …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Νόστιμη και αγαπημένη χειμωνιάτικη συνταγή και γιορτινή! Υλικά 1 κιλό και 200 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μέτρια κομμάτια από κιλότο …
-
Υλικά: 1200 γρ. μοσχάρι (κιλότο ή σπάλα ή νουά) σε μερίδες 1200 γρ. καθαρισμένα κυδώνια 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο…
-
υλικά για 6-8 άτομα 2 κιλά μοσχάρι (κατά προτίμηση γάλακτος), ποντίκι, κομμένο σε μερίδες 1½ κιλό κυδώνια σφικτά, πλυμένα και …
-
Κάτι εύκολο μιας και πλησιάζει ο χειμώνας..
-
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα:Κόβουμε το κρέας σε κανονικές μερίδες, το πλένουμε το στραγγίζουμε καλά και το βάζουμε στη κατσαρόλα με …
-
Ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο πιάτο.
-
Υλικά :1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 1 κιλό κυδώνια 50 γραμμάρια βούτυρο 50 γραμμάρια ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερο ψιλοκομμένο150 …
-
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι 1 κιλό κυδώνια 100 γρ βούτυρο 12 φλιτζάνι τσαγιού μέλι αλάτι πιπέρι