Τα φιλέτα τσιπούρας με σπανάκι Φλορεντίν σε τούρτες σφολιάτας είναι μια δικιά μου “πρωτότυπη” ιδέα για ένα επίσημο ή γιορταστικό …
Συνταγές για φιλέτο ψαριού
-
-
Έχουμε συνηθίσει το ψάρι ψητό ή τηγανητό. Το φιλέτο ψαριού με χόρτα φρικασέ είναι μια μαγειρεμένη εκδοχή του που συνδυάζει …
-
Τι σας έχω σήμερα! Το μενού έχει ψάρι. Συγκεκριμένα τσιπούρα πελαγίσια. Είπα όμως, αντί απλά να την ψήσω και να …
-
Σε επίσκεψη μου σε μεγάλο ΣΜ είδα ένα φιλέτο φρέσκου ξιφία και επειδή το ψάρι δεν λείπει από το εβδομαδιαίου …
-
Μια συνταγή που προέρχεται απ’ τη Γαλλία και έχει τρία μεγάλα πλεονεκτήματα: βγάζει εξαιρετικά νόστιμη και ζουμερή την τσιπούρα μέσα …
-
Μήπως θέλετε να ξεφύγετε και λίγο από την κρεατοφαγία; Να, μια εύκολη συνταγή που θα σας απογειώσει ειδικά αν σας …
-
Greek style γιατί έχει τα αρώματα της Mεσογείου και λίγο από τον ήλιο του καλοκαιριού στο πιάτο.
-
Η σως κόκκινης πιπεριάς μου έκανε το κλικ.Μια εναλλακτική συνταγή για να ψήσουμε το ψάρι αλλιώς….πάνω σε ροδέλες κρεμμυδιού,μελιτζάνας με …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Υλικά συνταγής συναγρίδα ή σφυρίδα: 1½ κιλό, κομμένη σε φέτες ή φιλέτα λεμόνι: 1 ελαιόλαδο: 1 φλιτζάνι αλεύρι ή φρυγανιά: …
-
Ο πιο εύκολος, γρήγορος και εξαιρετικά απλός τρόπος να μαγειρέψουμε φιλέτο, από οποιοδήποτε ψάρι μας αρέσει, και να γίνει απίστευτα …
-
Όποιος έχει πολύ πιπέρι …βάζει και στα λάχανα! Όποιος όμως έχει πολύ λάχανο… βάζει και στα ψάρια! Μάλιστα, αγαπητοί αναγνώστες …
-
Υλικά: 500-600gr φιλέτα ψαριού 2-3 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 75 ml ( περίπου 1/3 κούπας- 5 κουταλιές σούπας) …
-
Αυτή η συνταγή για Φιλέτο Τσιπούρας με Σάλτσα Λεμονιού και Κάπαρη θα σας μείνει αξέχαστη! Το ψάρι μεταμορφώνεται πραγματικά και …
-
Ένα πιάτο απλό αλλά γεμάτο γεύση. Από τη μια η φάβα με την αδιαμφισβήτη θρεπτική της αξία και από την …
-
Υλικά 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους και τα δύο είναι χωρίς κόκαλα πατάτες –έβαλα 8 …
-
Εύκολο και νόστιμο καθημερινό πιάτο που θα απολαύσουν και τα παιδιά αφού για την παρασκευή του προτιμώνται φιλέτα ψαριών, φρέσκων …
-
Το σεβίτσε (ceviche) είναι μια μέθοδος μαγειρικής που χρησιμοποιεί την οξύτητα του χυμού των εσπεριδοειδών (ή χυμού φρούτων που έχουν …
-
Το ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε!Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με …
-
Σήμερα θα πάμε στην Κεντρική Ιταλία και θα επισκευτούμε τα παράλια της Emilia Romagna, που εκτείνονται στην Αδριατική, κάτω από …
-
Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη …