Ψωμί, λάδι , αλάτι και μυρωδικά … by admin 28/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΈχετε δοκιμάσει φρεσκοφρυγανισμένο ψωμάκι με καλό ελαιόλαδο (κατά προτίμηση αγγουρόλαδο ή αγουρέλαιο όπως το λένε πιο επίσημα) , χοντρό αλάτι…
Αχιβάδες “αλάνια”, με αυγά μιας…“αλανιάρας” κότας by admin 27/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΗ … “παραγωγή” φέτος σε αχιβαδούλες ήταν αρκετά μεγάλη (καθαρή “γενοκτονία” στη πραγματικότητα). Έπρεπε λοιπόν να βρω και άλλους τρόπους…
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΨΩΜΟΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ by admin 08/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 250 γρ. ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί 1 μικρό ξερό κρεμμύδι τριμμένο στον ρεντέ 1 σκ. σκόρδου τριμμένη στον…