Ταρτάκια με φέτα, σπαράγγια και ντοματίνια
Υλικά για 15 ταρτάκια: Για τη ζύμη: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη παγωμένη 1 αβγό 4 κ.σ. …
Υλικά για 15 ταρτάκια: Για τη ζύμη: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη παγωμένη 1 αβγό 4 κ.σ. …
Στις Βρυξέλες που επισκεπτόμουν πολύ συχνά, η τάρτα πράσου είναι πολύ διαδεδομένη και κάπως έτσι “εθίστηκα” στη γεύση της. Γενικά, …
Πρωτοχρονιάτικα κρεατοπιτάκια Υλικά για 8 κρεατοπιτάκια 2 φύλλα σφολιάτας ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς Άρωμα 3 3 πράσα ψιλοκομμένα …
400 γρ. νιφάδες βρώμης 100 γρ. καρύδια σε σκόνη 400 ml νερό 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 60 γρ. βούτυρο Lurpak …
Για να συνοδεύσουμε ένα ποτήρι κρασί έγιναν αυτές οι λίγες τις απολαύσαμε και σας τις παρουσιάζω. Επιδέχονται τροποποιήσεις υλικών ανάλογα …
400 γρ. φρέσκια ζύμη κουρού KANAKI 200 γρ. λευκά μανιτάρια 150 γρ. πλευρώτους 100 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο 1 κρεμμύδι ξερό …
Γευστικότατο αποτέλεσμα, με τραγανό ζυμαράκι, σε ατομικές μερίδες μπουφέ.
Μοναδική συνταγή για ατομικές αλμυρές τάρτες που μπορείτε να απολαύσετε για βραδινό μαζί με ένα ποτήρι λευκό κρασί.