Ταρτάκια με φέτα, σπαράγγια και ντοματίνια
Υλικά για 15 ταρτάκια: Για τη ζύμη: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη παγωμένη 1 αβγό 4 κ.σ. …
Υλικά για 15 ταρτάκια: Για τη ζύμη: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη παγωμένη 1 αβγό 4 κ.σ. …
Νόστιμο, εύκολο και πρακτικό finger food. Κρατιέται με το ένα χέρι και το απολαμβάνετε με όλη σας την ψυχή, είναι …
Ειναι απλα υπεροχα σε γευση,αρωμα και εμφανιση. Ετυχε να τα δοκιμασω απο κοντα και εννοειται πηρα και την συνταγη με …
Υλικά συνταγής 1 φύλλο σφολιάτας βούτυρο για άλειμμα 4 φλιτζ. σπανάκι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα ½ φλιτζ. άνηθος ψιλοκομμένος 1 …
Υλικά για 4 άτομα: Για τις βάσεις: 2 κριθαροκουλούρες (100 γρ.) τριμμένες 1/2 ποτήρι αμυγδαλόψιχα ή φουντουκόψιχα ή μείγμα και …
Ένα μεζεδάκι πειρασμός. Μικρά ατομικά ταρτάκια, με μια νόστιμη γέμιση με κιμά και μυρωδικά και μια πλούσια κρέμα μπεσαμέλ για …
Νόστιμο σνακ αλλά και πολύ ωραία ιδέα για μπουφέ