Κοχύλες γεμιστές με “ρύζι” από κουνουπίδι
Η τελευταία συνταγή της χρονιάς είναι ένα γιορτινό πιάτο ευπαρουσίαστο, ελαφρύ και πρωτότυπο: κοχύλες γεμιστές με “ρύζι” από κουνουπίδι. Το …
Η τελευταία συνταγή της χρονιάς είναι ένα γιορτινό πιάτο ευπαρουσίαστο, ελαφρύ και πρωτότυπο: κοχύλες γεμιστές με “ρύζι” από κουνουπίδι. Το …
Η τελευταία συνταγή της χρονιάς είναι ένα γιορτινό πιάτο ευπαρουσίαστο, ελαφρύ και πρωτότυπο: κοχύλες γεμιστές με “ρύζι” από κουνουπίδι. Το …
Η Σάλτσα Μπολονέζ είναι ένα ραγού -κατά την ιταλική εκδοχή του- αργομαγειρεμένο , η οποία γίνεται με κομματάκια κρέατος ή …
Υλικά για 2 μεγάλες μερίδες 250γρ κοχύλια ζυμαρικών 1 μικρό φιλέτο κοτόπουλου 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 1 σκελίδα …
Πρόκειται για ένα είδος ραβιόλια, δηλαδή γεμιστά ζυμαρικά, φτιαγμένα με ζύμη εμπλουτισμένη με αυγά και πλούσια γέμιση με διάφορα υλικά. …
Τα πάκερι (paccheri) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά κανελόνια…Η καταγωγή …
Τα Pierozki ή Pierogi είναι παραδοσιακά χειροποίητα γεμιστά ζυμαρικά της Πολωνικής Κουζίνας. Για όσους γνωρίζουν, μοιάζουν με τα βαρένικα της …
Τα υλικά μου για 2 μερίδες Για τη ζύμη 200γρ αλεύρι σκληρό 2 αυγά 2 κουταλιές σούπας καλαμποκελαιο 1/2 κουτ. …