Γιουβέτσι κατσαρόλας !!!
Υλικά μερίδες 4 600 γραμ μοσχάρι ελιά κομμένο σε μερίδες 1 κρεμμύδι μεγάλο τριμμένο 1 ντομάτα ώριμη ψιλοκομμένη 1 κουταλιά …
Υλικά μερίδες 4 600 γραμ μοσχάρι ελιά κομμένο σε μερίδες 1 κρεμμύδι μεγάλο τριμμένο 1 ντομάτα ώριμη ψιλοκομμένη 1 κουταλιά …
!!! Υλικά: 1 πακέτο κριθαράκι 2 κονσέρβες μανιτάρια τεμαχισμένα 3 καρότα κομμένα σε κυβάκια 3 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε κυβάκια …
Υλικά 2 κιλά μοσχάρι 3 κρεμμύδια χοντροκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι χυμός ντομάτας 1 κουταλιά πελτέ αλατι πιπέρι μπαχάρι …
Κριθαράκι νηστίσιμο. 250 γρ. κριθαράκι χονδρό 1 κρεμμύδι αλάτι πιπέρι 2 κόκκους μπαχάρι 2 καρφάκια γαρύφαλλο 1 δαφνόφυλλο 1 πράσινη …
Υλικά 1 πακέτο κριθαράκι χονδρό 2 φλυτζάνια τσαγιού μανιτάρια κονσέρβας κομμένα σε φετάκια 3 καρότα κομμένα σε φετούλες 1 μεγάλο …
Μια συνταγή που μαγείρεψε αποκλειστικά για εμάς ο Νίκος Καραθάνος στο Sani Gourmet Festival. Υλικά 500 γρ. κριθαράκι (προτιμότερο χοντρό) 40 …
Το γιουβετσάκι είναι ένα από τα ωραία φαγάκια, αυτά που λέμε Κυριακάτικα. Συνήθως το φτιάχνω με κάποιο κρέας και είναι …
Ένα γευστικό αρνάκι στη γάστρα που λιώνει στο στόμα!! Συνοδεύεται από κριθαράκι.
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39” 03/01/2013. ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΟΚΤΕΙΛ, ΣΑΛΑΤΑ ΚΟΣΛΟΟΥ (COLESLAW)
Το πιο γρήγορο πεντανόστιμο γιουβετσάκι σας έχω σήμερα! Με τον κλασσικό τρόπο, στην γάστρα δηλαδή, έχουμε μαγειρέψει στο παρελθον το …