Κρέπα με προσωπικότητα
Ανοίγω τα ντουλάπια υλικά δεν έχω πολλά, αλεύρι, κουβερτούρα.. Ανοίγω το ψυγείο, γάλα αυγά και φρούτα, σοκολάτα γάλακτος και λευκή …
Ανοίγω τα ντουλάπια υλικά δεν έχω πολλά, αλεύρι, κουβερτούρα.. Ανοίγω το ψυγείο, γάλα αυγά και φρούτα, σοκολάτα γάλακτος και λευκή …
…
Εξαιρετικά γευστικές κρεπούλες για όσους αγαπάνε τις γλύκιες γεύσεις. Λίγα μυστικά ακόμα Το μείγμα γίνεται λίγο γλυκό λόγω της ζάχαρης, …
Πρωινό με φρούτα και σοκολάτα!Υπέροχες κρέπες με σιρόπι σοκολάτα και κανέλα εξωτερικά, φράουλες, μούρα και ρόδι.Στο εσωτερικό μπορείτε να βάλετε …
Γλυκιά κρέπα με ένα τόνο σοκολάτας και extra τρυφερή.
Οι κρέπες είναι ένα από τα γλυκά που αν και μας έχουν έρθει από το εξωτερικό εντούτοις τα έχουμε αγαπήσει …
Δίχρωμες κρέπες με μερεντα! 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη 3 ποτήρια γάλα 300 γρ. αλεύρι 2 κουταλιές σούπας κακάο 3 αυγά …
Τί καλύτερο, λοιπόν, από μια εύκολη και πετυχημένη συνταγή για κρέπες; Κρέπες με μέλι, με σιρόπι σφενδάμου, με γλυκό βύσσινο, …
Σοκολατένιες κρέπες με γέμιση κρέμα σοκολάτας, μία απόλαυση σε κάθε μπουκιά!! Ελάτε μαζί μου!!
Εύκολο και νόστιμο γλυκό.
Παγωτό και σπιτικές κρέπες??! Λέμε ναι! Εύκολες κρέπες με απλά υλικά και σοκολατένιο παγωτό NIRVANA Nocciola με παχύρευστη πάστα πραλίνας …
Είναι νοστιμότατες, εύκολες και γρήγορες. Φτιάξτε τις τώρα. 90 γρ. αλεύρι 20 γρ ζάχαρη άχνη 1 πρέζα αλάτι 2 αυγά …
Υλικά – 50 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις – 1/2 ποτήρι νερού άπαχο γάλα – 1 αυγό – 1/2 …
Υλικά για κρέπες 2 αυγά 1 φλυτζάνι γάλα 1/2 κουτ.γλυκού αλάτι 1 κούπα τσαγιού αλεύρι 2 κουταλιές σούπας βούτυρο καλό …
Υλικά – 500 γρ. γάλα φρέσκο – 210 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις – 20 γρ. κακάο – 50 …
Υλικά Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1 1/2 ποτήρι νερού Γάλα 1 ποτήρι νερού Νερό 1 ποτήρι Αυγά 2 τεμ Ζάχαρη 2 κουταλιές …
2 αυγά 125 γραμμ. αλεύρι 300 ml γάλα 1 κ.γ αλάτι 1 λευκή σοκολάτα
Ένα γλυκό που μπορεί να σου φτιάξει την μέρα. Φτιάξτε κι εσείς αυτές τις κρέπες πορτοκαλιού με σοκολάτα γάλακτος και …
Φυσικά, οι κρέπες είναι αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων. Αποτελεί εύκολη λύση και εναλλακτική, γιατί η γέμιση της διαμορφώνεται ανάλογα …
Νομίζω πως η μαγική διαδικασία, όπου ένα χυλός μετατρέπεται σε ένα φίνο και γευστικό φύλλο, αλλά και η υπέροχη μυρωδιά …