Δίπλες Παρλιάρου
Τραγανά κομμάτια ζύμης βουτηγμένα σε σιρόπι, με σταγόνες από μέλι να λαμπυρίζουν σαν δροσοσταλίδες επάνω τους. Οι δίπλες λιώνουν τρυφερά …
Τραγανά κομμάτια ζύμης βουτηγμένα σε σιρόπι, με σταγόνες από μέλι να λαμπυρίζουν σαν δροσοσταλίδες επάνω τους. Οι δίπλες λιώνουν τρυφερά …
Σε μέγεθος μινιατούρας, για λιγότερες τύψεις! Εκτός από τα τριανταφυλλένια νηστίσιμα ξεροτήγανα , σε πολλές περιοχές της Κρήτης φτιάχνουν ένα …
Υλικά – 2 αυγά + 2 κρόκοι επιπλέον – 4 κ.σ. κονιάκ – 2 κ.σ. ελαιόλαδο – 1 κ.γ. αλάτι …
Ένα από τα πιο ωραία παραδοσιακά κεράσματα των γιορτών.
Υλικά συνταγής 5 αυγά 2 βανίλιες ? κ.γ. σόδα μαγειρική 1 πρέζα αλάτι 3 ½ φλ. Αλεύρι για Όλες τις …
Όταν η γιαγιά μου ξεκίναγε να φτιάξει πίτα, άρχιζα τα παρακάλια να κάνει τα φύλλα λίγο μεγαλύτερα, ώστε να περισσέψουν …
Από την Chef Τασούλα Κουφοπούλου Ημέρα προβολής 9/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη: 500 …
Οι γνωστές σε όλους μας δίπλες, ψημένες στο φούρνο. Υλικά 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.σ. ελαιόλαδο …