Κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού Παρλιάρου
Αυτός ο εντυπωσιακός κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού κλείνει υπέροχα ένα εορταστικό γεύμα και έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: είναι εξαιρετικά …
Αυτός ο εντυπωσιακός κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού κλείνει υπέροχα ένα εορταστικό γεύμα και έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: είναι εξαιρετικά …
40 γρ αλεύρι γ.ο.χ, 40 γρ κορν φλαουρ, 20 γρ κακάο, 4 αυγά, 80 γρ ζάχαρη ΣΙΡΌΠΙ: 150 γρ ζάχαρη, …
Υλικά Σου 125 γρ. γάλα 125 γρ. νερό 110 γρ. βούτυρο αγελάδας 5 γρ. αλάτι (1 κ.γ) 10 γρ. ζάχαρη …
Tο αγαπημένο μας χριστουγεννιάτικο γλυκάκι… Αν ακούτε και θεωρείτε τον κορμό ως ένα δύσκολο γλυκό,η συνταγή αυτή θα σας αλλάξει γνώμη….ξεκινάτε …
Υλικά Για το παντεσπάνι 3 αυγά 75 γραμμάρια ζάχαρη 50 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 25 γραμμάρια κακάο …
Υλικά Για το ρολό κέικ – 1/4 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις – 6 αυγά – 1/4 φλιτζάνι κακάο …
Υλικά Για το παντεσπάνι Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 180 γρ κοσκινισμένο Ζάχαρη 300 γρ Αυγά 8 τεμ Για …