Η βασική συνταγή για πασχαλινά κουλουράκια
Το Πάσχα είναι γεμάτο από αγαπημένα έθιμα και κάποιες κλασικές συνταγές όπως τα κουλουράκια της Λαμπρής, τα οποία και φτιάχνουμε παραμονές της …
Το Πάσχα είναι γεμάτο από αγαπημένα έθιμα και κάποιες κλασικές συνταγές όπως τα κουλουράκια της Λαμπρής, τα οποία και φτιάχνουμε παραμονές της …
Αυτά τα κουλουράκια τα έφτιαχνε η γιαγιά μου πάντα κάθε Πάσχα. Είναι εύκολα και μοσχομυριστά!…
Τραγανά κουλουράκια με άρωμα λεμονιού.
Υλικά 600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλ. ζάχαρη 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου) 3 …
Τραγανά, γευστικά κουλουράκια, που ετοιμάζονται πολύ εύκολα και με υλικά που συνήθως υπάρχουν στο σπίτι μας.Όσο για το σχήμα τους, …
Υλικά μισή κούπα ζάχαρη μισή κούπα μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ γιαούρτι 1 κουταλιά μέλι (προαιρετικά) 2 μισή κούπες αλεύρι …
Σήμερα πλάθουμε παραδοσιακά κουλουράκια ρετσίνας της φίλης μου Μαρίας, μια πολύ εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή που φτιάχναμε μαζί με …
Νόστιμα και λαχταριστά δίχρωμα κουλουράκια από τον φίλο μας τον Ορφέα. Δοκιμάστε τα!
Συνεχίζοντας τις αναρτήσεις για το μήνα Ιανουάριο με θέμα τα πρωινά, φτιάχνουμε μια κλασική συνταγή για κουλουράκια, ιδανικά για να …
250 γρ. Αμύγδαλα καβουρδισμένα 350 γρ. μαργαρίνη 150 γρ. Βούτυρο γάλακτος 100 γρ. Αχνή Ζάχαρη ΜΑΝΑ 2 Βανίλιες 30 ml. …
Μια πανέυκολη συνταγή για κουλουράκια βανίλιας με γεύση πορτοκαλιού και κομματάκια κουβερτούρας απο πάνω. Καλή επιτυχία! Δέν είναι πολύ γλυκά …
ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ & ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΤΑ ΕΥΚΟΛΗ & ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ: 550 gr ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ 3/4 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ 200 gr …
Υλικά συνταγής 250γρ. μαργαρίνη 4 αυγά και 1 κρόκο 2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ κοσκινισμένο 2 βανίλιες 2 πορτοκάλια (το ξύσμα …
Αυτά τα κουλουράκια τα έφτιαχνε η γιαγιά μου πάντα κάθε Πάσχα. Είναι εύκολα και μοσχομυριστά!…
Νόστιμα και εύκολα κουλουράκια για να συνοδεύουμε το καφεδάκι μας
Υλικά: 1350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις500 γρ. βούτυρο γάλακτος ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου500 γρ. ζάχαρη4 αυγάχυμός τριών …
Συνταγή για πασχαλινά κουλούρια που βρίσκεται στο βιβλίο “Ζαχαροπλαστική” της Βέφας Αλεξιάδου. Εδω αναφέρω την συνταγή όπως την είχε δείξει …