Μπισκοτάκια μεθυσμένες χιονονιφάδες
Η ιδιότητα “μεθυσμένες” προκύπτει από την ύπαρξη του γλυκάνισου, που θεωρητικά αφήνει μια ουζένια γεύση. Όμως δεν είναι τόσο πολύ …
Η ιδιότητα “μεθυσμένες” προκύπτει από την ύπαρξη του γλυκάνισου, που θεωρητικά αφήνει μια ουζένια γεύση. Όμως δεν είναι τόσο πολύ …
Τόσο αφράτα που κυριολεκτικά λιώνουν στο στόμα! Τι χρειαζόμαστε: 210 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 60 γρ. corn flour …
Κουραμπιέδες χωρίς αμύγδαλο αλλά σε μορφή γεμιστού μπισκότου για όσους δεν μπορούν να αντισταθούν στην σοκολάτα καθώς τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα …
Υλικα 140 γρ βουτυρο70 γρ καρυδια αλεσμένα (σκόνη)50 γρ άχνη + 200 γρ250 γρ αλεύρι1 βανίλια
Η συνταγη ειναι του Ακη, ειναι πανευκολη και σιγουρα γρηγορη! Την εφτιαξα και σας την παρουσιαζω!Υλικά: 125 γρ. βούτυρο αιγοπρόβειο …
υλικά για περίπου 100 τεμ. 600 γρ. βούτυρο 250 γρ. ζάχαρη, άχνη 1.200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 …
Συνταγές Κουραμπιέδες Συνταγή του εστιατορίου «Παντελής» στην Κωνσταντινούπολη. υλικά ½ κιλό αμύγδαλα 3 κουτ. σούπ. ζάχαρη 1 κουτ. σούπ. φρέσκο …
Οι κουραμπιέδες μου είναι έτοιμοι όταν πάρουν ένα ανοιχτό ξανθό χρώμα. Δεν το παρακάνω με το ψήσιμο, γιατί θα σκληρύνουν …
Η έκπληξη σε αυτή την μπουκιά, κρύβεται στο εσωτερικό της. Λάιμ… Υφή, άρωμα, γεύση. Ούτε διαφήμιση να ήταν!
Κουραμπιέδες αλλιώτικοι από τους άλλους, που δεν υπάρχει πιτσιρίκι (και όχι μόνο) που δε θα τους λατρέψει. Και μία σημαντική …
Οι συγκεκριμένοι κουραμπιέδες είναι πανεύκολοι.Μαζί με την κορούλα μου τις τελευταιες μέρες τους φτιάχνουμε συνέχεια.
Μια εύκολη και πάρα πολύ νόστιμη συνταγή για κουραμπιέδες.
Είναι η συνταγή της μαμάς μου, δοκιμασμένη πολλές φορες, εύκολη και οικονομική, ακόμη και για αρχάριους της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής!
Υλικά: 2 ποτήρια βούτυρο 1/2 ποτήρι ζάχαρη άχνη 1/2 ποτήρι αμύγδαλα κομμένα 4 ποτήρια αλεύρι λίγο κονιάκ βανίλια Εκτέλεση: Χτυπάμε …
Κουραμπιέδες με μαστίχα !! Τί νομίζατε, θα σας άφηνα μέρες που είναι χωρίς φρέσκο κέρασμα; Πρόκειται για κλασική συνταγή κουραμπιέδων, …
Γρήγορη και εύκολη συνταγή που μυρίζει Χριστούγεννα
Το μυστικό αυτής της συνταγής είναι το βούτυρο και η ζάχαρη να χτυπηθούν πολύ καλά ώσπου να γίνουν άσπρα (καλύτερα …