Εύκολοι κουραμπιέδες βουτύρου
Χιονισμένοι με άχνη ζάχαρη!, Κομμάτια : 55, Χρόνος προετοιμασίας : 30’ , Χρόνος ψησίματος : 15’, Κόστος : 7 €
Χιονισμένοι με άχνη ζάχαρη!, Κομμάτια : 55, Χρόνος προετοιμασίας : 30’ , Χρόνος ψησίματος : 15’, Κόστος : 7 €
Μία εύκολη και νόστιμη συνταγή που δεν χρειάζεται μόνο σε γιορτές να την φτιάχνουμε… Εύχομαι με όλη μου την καρδιά …
Γνωστοί ως οι καλύτεροι κουραμπιέδες της Ελλάδας, οι κουραμπιέδες της Νέας Καρβάλης, με καταγωγή από την Καππαδοκία και μια πολυταξιδεμένη …
ΥΛΙΚΑ 1/4 κούπα (56 γραμ) βούτυρο γίδινο 1/4 κούπα (57 γραμ) ΑΡΙΣΤΟΝ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ (ή φυτική μαργαρίνη) 3 κτΣ ζάχαρη …
Γίνονται Χριστούγεννα χωρίς κουραμπιέδες; Αφού ξέρετε, είμαστε παραδοσιακά κορίτσια εμείς!
Εξαιρετικοί κουραμπιέδες σε εμφάνιση και γεύση, που τρίβουν στο στόμα, ιδανικοί για όσους δεν αγαπούν το βούτυρο γάλακτος.Ο συνδυασμός των …
250 γρ. Αμύγδαλα καβουρδισμένα ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 350 γρ. μαργαρίνη 150 γρ. Βούτυρο γάλακτος 100 γρ. Αχνή Ζάχαρη ΜΑΝΑ 2 Βανίλιες 30 …
250 γρ. Αμύγδαλα καβουρδισμένα 350 γρ. μαργαρίνη 150 γρ. Βούτυρο γάλακτος 100 γρ. Αχνή Ζάχαρη ΜΑΝΑ 2 Βανίλιες 30 ml. …
Υλικά: 450-500 gr μαργαρίνη ή (και) βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 100 gr ζάχαρη άχνη για το ζυμάρι (και άλλα 400 …
Φέτος θα φτιάξουμε κουραμπιέδες σε σχήματα χριστουγεννιάτικα που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους! Διαβάστε την παρακάτω υπεραναλυτική συνταγή για σίγουρη …
Χριστούγεννα χωρίς γλυκά γίνονται; Δεν γίνονται! Ακολουθεί λοιπόν η συνταγή που εφαρμόζει κάθε χρόνο η μητέρα με μεγάλη ομολογουμένως επιτυχία.
Καλή σας μέρα! Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή… ασχολήθηκα πρώτα με τον κόμη Μελομακαρόνη και την έκπληξή του…βοηθώντας στον πιο …
Η ιδιότητα “μεθυσμένες” προκύπτει από την ύπαρξη του γλυκάνισου, που θεωρητικά αφήνει μια ουζένια γεύση. Όμως δεν είναι τόσο πολύ …
Μπαλίτσες που λιώνουν στο στόμα σαν σοκολατένια κουραμπιεδάκια και αν και νηστίσιμα έχουν βγάλει κόσμο ασπροπρόσωπο και σε χριστουγεννιάτικο μπουφέ.Υλικά …
Κουραμπιέδες με ολίγα (χρήματα) και μπόλικη γεύση, για την μετά ΔΝΤ εποχή! Επειδή η φτώχεια θέλει καλοπέραση και οι γιορτές …
Αυτή την συνταγή μου την έδωσε μια συνάδελφος και είναι υπέροχη! Τους είχε κάνει τόσο ωραίους που νόμιζα οτι ήταν …
Οι κουραμπιέδες μου είναι έτοιμοι όταν πάρουν ένα ανοιχτό ξανθό χρώμα. Δεν το παρακάνω με το ψήσιμο, γιατί θα σκληρύνουν …
Αυτοί οι κουραμπιέδες με μαστίχα είναι τόσο ίδιοι και όμως τόσο διαφορετικοί από τους κλασικούς και ευθύνεται η μαστίχα!
Οι συγκεκριμένοι κουραμπιέδες είναι πανεύκολοι.Μαζί με την κορούλα μου τις τελευταιες μέρες τους φτιάχνουμε συνέχεια.
Τραγανοί, ευωδιαστοί και εύκολοι κουραμπιέδες, που η ζύμη τους ανοίγεται φύλλο και κόβεται με κουπάτ σε ότι σχήμα θέλουμε.