Κραμπλ με κυδώνια, πετιμέζι και μπαχαρικά
Υλικά για στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: 1 κιλό κυδώνια (ακαθάριστα) χυμός από 1 λεμόνι 1/2 φλιτζ. μαύρες σταφίδες 4 κ.σ. …
Υλικά για στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: 1 κιλό κυδώνια (ακαθάριστα) χυμός από 1 λεμόνι 1/2 φλιτζ. μαύρες σταφίδες 4 κ.σ. …
Υλικά για ορθογώνια φόρμα 30χ10 εκ.: Για το κέικ: 225 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 250 γρ. ζάχαρη …
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν …
Υλικά Για τη ζύμη – 240 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου – 160 γρ. καστανή ζάχαρη – 2 μικρά αυγά …
100 γρ. βρώμη 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 60 γρ. ζάχαρη καστανή 120 γρ. βούτυρο Lurpak ¼ κ.γ. …
Τα μήλα τώρα είναι στην εποχή τους, όλο χρώμα και αρώματα! Καιρός, λοιπόν, για μηλόπιτες, με όποια συνταγή και αν …
Είναι πολύ εύκολη, πολύ νόστιμη και με υλικά συνηθισμένα που έχουν σχεδόν όλοι στο σπίτι. Ωστόσο η ιδιαιτερότητά της είναι …
Ένα πολύ ζεστό γλυκό για το χειμώνα και ένα πολύ δροσερό γλυκό για το καλοκαίρι που σερβίρεται με παγωμένη κρέμα …
Μια πολύ νόστιμη μηλόπιτα που όσοι την δοκίμασαν ζήτησαν τη συνταγή της και γι αυτούς την παρουσιάζω. Η ζύμη τριφτή …
Όλοι ή σχεδόν όλοι έχουμε συνδυάσει την μηλόπιτα με ένα χειμωνιάτικο απόγευμα, συνοδεύοντας τον καφέ μας ή το τσάι μας. …