Χοιρινά μενταγιόν με κρεμώδη σάλτσα παρμεζάνας
Υλικά 1 κιλό ψαρονέφρι…
Υλικά 1 κιλό ψαρονέφρι…
Ενα πραγματικα πεντανοστιμο πιατο με τρυφεροτατα, μαλακα και κρεμωδη φιλετακια απο μπουτι κοτοπουλου σε συνδυασμο ζυμαρικων να αγκαλιαζονται με την …
Ήθελα απο καιρό να κάνω ένα πιάτο διαφορετικό απο τα συνηθισμένα.Βρήκα με δυσκολία φιλέτο κανγκουρό και με δελέασε. Η γεύση …
4 ολόκληρα στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα ή δέρμα 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές βούτυρο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 φλιτζ. …
Ένα από τα πιάτα που μαγείρεψα στην γιορτή του καλού μου, ήταν αυτό το ομολογουμένως πολύ νόστιμο κοτόπουλο! Μαγειρεμένο με …
Σήμερα, 25 Οκτωβρίου, γιορτάζουμε οικογενειακώς… Όχι, δεν είμαστε η “Οικογένεια Χρυσάφιου” ή η “Οικογένεια Χρυσάνθη” (είναι οι Άγιοι που γιορτάζουν …
Συνταγή του σεφ Κωνσταντίνου Τάση. Ζουμερά και πεντανόστιμα κομμάτια από ψαρονέφρι, όπως μας το έδειξαν οι σεφ στο σεμινάριο “Κερδίστε …