Χωρίς μίξερ: Πάστα Φλώρα με ότι μαρμελάδα έχετε
Η πάστα φλώρα είναι ένας αγαπημένος και επιτυχημένος τρόπος για να “διώξετε” μαρμελάδες που έχουν περισσέψει, πριν φτιάξετε καινούρια σοδειά.Η …
Η πάστα φλώρα είναι ένας αγαπημένος και επιτυχημένος τρόπος για να “διώξετε” μαρμελάδες που έχουν περισσέψει, πριν φτιάξετε καινούρια σοδειά.Η …
Αυτή τη συνταγή έτσι και δε τη μοιραζόμουν μαζί σας, θα έπρεπε να βρω μια τρύπα να κρυφτώ!!! Είναι το …
Αν θέλετε να έχετε πάντα γλυκό στο σπίτι μια από τις σίγουρες λύσεις είναι τα κέικ. Τα πιτσιρίκια πάντα το …
Γλυκά, τραγανά και ολοστρόγγυλα μπισκοτάκια με ζεστή σάλτσα μαρμελάδας που τα κάνεις μια μπουκιά και χοροπηδάνε μες στη κοιλιά σου, …
Υλικά 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 4 κ.σ λάδι 12 γρ νωπή μαγιά 1 πρέζα …
Η μαρμελάδα στο κέϊκ, αντικαθιστά μέρος της ζάχαρης, προσθέτει υγρασία αλλά και αρώματα. Ανάλογα με την μαρμελάδα που θα χρησιμοποιήσετε …
Για 24 κομμάτια Για τη ζύμη 600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 ml νερό 14 γρ. ξηρή μαγιά …
ΥΛΙΚΑ 185 γρ βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου 2κουτ ξυσμα πορτοκαλιου 1βανιλια 3 αυγά 50γρ σκονη αμυγδαλο 2/3φλιτζ αχνη 1φλ φαρινα …
Για τον αντισυμβατικό Υδροχόο λοιπόν, διαλέξαμε μια τούρτα που αποτελείται από κέικ βανίλιας με καστανή ζάχαρη, κρέμα μασκαρπόνε και μαρμελάδα …
Σήμερα σας προτείνω ένα υπέροχο πρωϊνάκι, γρήγορο χωρίς πολλά τζέρτζελα για προετοιμασία.Τόσο εύκολο που ούτε μίξερ δεν χρησιμοποίησα! Χωρίς περίεργα …
Μια μηλόπιτα με γεύση και αρώματα! Με σπιτική αμυγδολόπαστα, ζύμη τάρτας και βελούδινη κρέμα. 1 βαζακι μαρμελαδα με φρουτα του …
Το πιό αφράτο μπριός που έχω δοκιμάσει ποτέ, φτιαγμένο βέβαια με φυσικό προζύμι. Η έμπνευση ήρθε απο μια συνταγή της …
Υλικά: 1 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη 4 αυγά 2 βανίλιες 1 κ.γ μπέικιν …
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 κιλό κοσκινισμένο Αυγά 2 χτυπημένα Γάλα 2 ποτήρια Μαγιά …
,150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 6 αβγά 140 γρ. ζάχαρη 120 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ …
Τα γεμιστά αρτοπαρασκευάσματα, φέρνουν “ευφορία” στις ψυχές των ανθρώπων αυτές τις μέρες του χρόνου. Είναι τα αρώματα και η γεύση …
Το Victoria sandwich sponge cake, είναι ενα πολύ νόστιμο παντεσπάνι (ή πιο σωστά pasta genovese), με γέμιση απο πλούσια κρέμα …
Υλικά 140 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1/2 κούπας ζάχαρη 3 αβγά 1-2 βανίλιες 1 3/4 κούπας αλεύρι για όλες …
Πανεύκολα μαφινάκια ντόνατς σας έχω σήμερα, ιδανικά για πρωινό. Εγώ χρησιμοποίησα μισό μισό αλεύρι με ολικής άλεσης αλλά εσείς αν …
Εύκολη, υγιεινή και πεντανόστιμη επιλογή για το πρωινό μας και όχι μόνο!! Υλικά 110 γρ. βούτυρο ανάλατο (σε θερμοκρασία δωματίου) …