Τσιζκέικ με μαρμελάδα φράουλας – Παρλιάρος
Τι να πω για τη συνταγή αυτή… την εχω φτιαξει αμετρητες φορές και πάντα μ’επιτυχία. Και δε χρειαζεται πάντα να …
Τι να πω για τη συνταγή αυτή… την εχω φτιαξει αμετρητες φορές και πάντα μ’επιτυχία. Και δε χρειαζεται πάντα να …
Υλικά της συνταγής μας 250 βούτυρο αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. ζάχαρη καστανή 1 αυγό 310 γρ. αλεύρι γ.χρ. …
Ένα πολύ απλό, αλλά εξαιρετικά νόστιμο παγωτό, ανακατεμένο με μαρμελάδα φράουλα, που του χαρίζει υπέροχη γεύση. Ο συνδυασμός της κρέμας …
H 14η Φεβρουαρίου είναι προφανώς η πιο αντιφατική ημέρα γιορτής για την αγάπη, πόσα κοτακόκκινα τριαντάφυλλα και πόση σοκολάτα ξοδεύεται …
Μια μηλόπιτα με γεύση και αρώματα! Με σπιτική αμυγδολόπαστα, ζύμη τάρτας και βελούδινη κρέμα. 1 βαζακι μαρμελαδα με φρουτα του …
Εύκολη, γρήγορη, δροσερή, πεντανόστιμη αλλά και πολύ σοκολατένια… σκεφτόσασταν κάτι καλύτερο για γλυκό της Κυριακής;;
Πρόσφατα για μια ξεχωριστή γιορτινή περίσταση, έφτιαξα την τούρτα που θα σας δείξουμε σήμερα.Ήθελα ένα δροσερό γλυκό τύπου τούρτας, που …
Υλικά (για ένα ορθογώνιο πυρέξ) : 2 μέτρια τσουρέκια 2 φλιτζάνια μαρμελάδα πορτοκάλι (ή ότι άλλο σας αρέσει) 1 κούπα …
,150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 6 αβγά 140 γρ. ζάχαρη 120 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ …
Υλικά 470 γρ. βούτυρο 175 γρ. ζάχαρη 3 αυγά 650 γρ. αλεύρι Για την επικάλυψη σοκολάτας 1 κουβερτούρα 125 γρ. …
Το Victoria sandwich sponge cake, είναι ενα πολύ νόστιμο παντεσπάνι (ή πιο σωστά pasta genovese), με γέμιση απο πλούσια κρέμα …
Ένα ελληνικό τσίζκεικ.. από την ανάποδη!
Από τον Chef Γιάννη Καλατζή ,125 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ 80 γρ. Flora με 25% βούτυρο 30 γρ. αλεύρι …
ΥΛΙΚΑΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗΜισό κιλό αθότυρο1 αυγόμιση κουπα κρεμα γαλακτοςλιγη κανέλα3/4 της κούπας ζαχαρη2 ΜΗΛΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ …