Γαύρος Μαρινάτος, Αρωματικός ή Πικάντικος : το καλύτερο μεζεδάκι του Καλοκαιριού!!!
Η σημερινή μου συνταγή είναι χαρακτηριστική του Ελληνικού Καλοκαιριού, μια συνταγή που καταφέρνει να κλείσει σε ένα βαζάκι, το άρωμα …
Η σημερινή μου συνταγή είναι χαρακτηριστική του Ελληνικού Καλοκαιριού, μια συνταγή που καταφέρνει να κλείσει σε ένα βαζάκι, το άρωμα …
Θα μπορούσε να αποτελέσει ένα νόστιμο συνοδευτικό για τα λαδερά ή τα όσπριά σας.Θα μπορούσατε να την απολαύσετε ως ντιπ …
Για να γίνει το χταπόδι μας όπως στα κάρβουνα, θα το βράσουμε πρώτα, και μετά στη λαδόκολλα, και στο γκριλ …
Ο όρος Carpaccio – Καρπάτσο αναφέρεται σε ένα Ιταλικό πιάτο, το οποίο περιλαμβάνει λεπτοκομμένες, σχεδόν διαφανείς, φέτες ωμού ή ελάχιστα …
Τις μελιτζάνες με αυτό τον τρόπο της φτιάχνει η θεία μου η Κατερίνα από τα Τρίκαλα, είναι ένας μεζές υγιεινός …
Το σπετζοφάι στα τοπ του το συναντάμε στο Πήλιο και το έχω απολαύσει επανειλημμένα στην Ζαγορά (που τελευταία με έχει …
Οι αγαπημένες γαρίδες σε μια πανεύκολη και πεντανόστιμη ισπανική συνταγή το ξύδι από σέρι και τα μπαχαρικά κάνουν την διαφορά! …
Ένας καταπληκτικός ουζο-τσιπουρο-μεζές! Υλικά 1 χταπόδι μεσαίου μεγέθους (φρέσκο ή κατεψυγμένο) Ξύσμα από ένα πορτοκάλι μικρό 2 κουταλιές της σούπας …
Υπάρχει πληθώρα συνταγών στην ελληνική κουζίνα που περιέχουν ως βασικό συστατικό τη φέτα, αλλά καμιά δεν είναι πιο νόστιμη απ’ …
Γαυράκι, ουζάκι και καλή παρέα, τι καλύτερο για το καλοκαίρι;