Μοσχάρι γιουβέτσι με κριθαράκι κατσαρόλας
Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή σπάλα κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (σε θερμοκρασία δωματίου)500 γραμμάρια κριθαράκι1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 …
Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή σπάλα κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (σε θερμοκρασία δωματίου)500 γραμμάρια κριθαράκι1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 …
Σε αντίθεση με ό,τι επικρατεί, το αυθεντικό γιουβέτσι με κριθαράκι είναι ένα πανεύκολο, “τεμπέλικων” προδιαγραφών φαγητό. Έτσι ακριβώς το κάναμε …
Αγαπημένο μαμαδίστικο φαγητό !!
Το γιουβέτσι είναι φαγητό φούρνου και γίνεται συνήθως με μοσχαράκι, αλλά και με κατσικάκι ή κουνέλι, και βέβαια το ζυμαρικό …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή σπάλα κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (σε θερμοκρασία δωματίου) 500 γραμμάρια κριθαράκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο …
Κυριακή σήμερα και θα σας δώσω μια συνταγή άκρως Κυριακάτικη! Βέβαια καθένας σας θα έχει τη δική του βερζιόν, οπότε …
Υλικά : 1 κιλό Μοσχαρίσιο κρέας 1/2 κουτ. Βούτυρο 4 φύλλα Δάφνη 4 κουτ. Ελαιόλαδο 1/2 κιλό Κοφτό Μακαρονάκι 1 …
Παραδοσιακό Μοσχάρι Γιουβέτσι με ΚριθαράκιΤο γιουβέτσι είναι μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές. Η πιο συνηθισμένη εκδοχή του …
Γιουβέτσι με μοσχαράκι στο φούρνο Υλικά 1.500 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (σπάλα) 1 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 …