ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη …
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη …
Ένα γευστικότατο φαγητό που σίγουρα θα αρέσει σε όλους.
Και για να είμαστε και στο κλίμα των ημερών, είπα να δοκιμάσω να φτιάξω Goulash, το διάσημο πιάτο από την …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 2 κρεμμύδια 5 καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια ή ροδέλες …
Σήμερα αποφασίσαμε να μαγειρέψουμε μοσχάρι στην κατσαρόλα. Όμως θέλαμε κάτι καινούριο. Εμείς, λοιπόν, πήραμε τη συνταγή, την αλλάξαμε ως προς …
Ενα πολύ κλασσικό πιάτο που είναι όμως πολύ νόστημο.ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχαράκι από σπάλα χωρίς κόκαλο κομμένο σε λεπτά φιλετάκια …
1 κιλό μοσχάρι (φιλέτο ή κόντρα ή νουά ή ποντίκι ) 2 ζωμοί βοδινού 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο …
Χρόνος προετοιμασίας: 2,5 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) 1,5 Kg Μοσχάρι (ελιά ή σπάλα) ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ 2 ποτήρια κόκκινο κρασί …
Προσπαθώντας κι εμείς να είμαστε μέσα στο πνεύμα των ημερών, δημιουργήσαμε ένα πολύ νόστιμο και όχι ιδιαίτερα περίπλοκο πιάτο με …
Για 4-6 άτομαΥλικά1 κ. μοσχαρίσια σπάλα, σε μικρά κομμάτια10 μεγάλα μανιτάρια σαμπινιόν, κομμένα στη μέση2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα3-4 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες2 …
600 γρ. κρέας από μοσχαρίσιο μπούτι 3 μέτρια κρεμμύδια 3 καρότα 100 γρ. βούτυρο 100 ml. ζωμός κρέατος 30 ml. …
Μια εκπληκτική συνταγή για stew! Και τώρα αναρωτιέστε ίσως τι είναι το stew… To stew είναι ένας τρόπος μαγειρέματος, όπου …
Επίσης με όσους είναι αρχάριοι στην μαγειρική, από τις πρώτες συνταγές που θα θελήσει να μάθει είναι το κοκκινιστό, με …