Κοκκινιστό μοσχαράκι της Αργυρώς
Υλικά 1.200 γραμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες …
Υλικά 1.200 γραμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες …
Το μοσχάρι κοκκινιστό με μακαρόνια είναι μια παραδοσιακή συνταγή που θυμόμαστε οι περισσότερη από τα παιδικά μας χρόνια και συνεχίζουμε …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι χτένι σε μερίδες 2 καρότα μεγάλα σε ροδέλες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ποτήρι του κρασιού λευκό …
Υλικά για 6 άτομα: Για το κρέας: 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο (χτένια, σπάλα, κιλότο) …
Υλικά της συνταγής μας 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή νουά σε μερίδες 1 καρότο μεγάλο σε ροδέλες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο …
Το κόκκινο κρέας με αφήνει αδιάφορη. Για να μην πω το κρέας γενικότερα και για να μην πω “παντελώς” αδιάφορη. …
Κάθε άλλο παρά γρήγορη η συνταγή μας, όμως αν την φτιάξετε δεν θα θέλετε να ξαναφάτε άλλο κοκκινιστό.
Μια κλασσική συνταγή που συνήθιζα να φτιάχνω μόνο τις Κυριακές, πριν αποκτήσω την μαγική κατσαρόλα, λόγω χρόνου. Πλέον, αποτελεί ένα …
H σημερινή μας ανάρτηση είναι μια σμυρνέικη συνταγή για μοσχάρι με ελάχιστες δικές μας μικροπροσθήκες. Η απλότητα σε όλο της …