Ελβετικό ρόεστι
cookpad.com
Κρασάτο μοσχαράκι που λιώνει στο στόμα, σερβιρισμένο σε βουτυρωμένη “φωλιά” τριμμένης τηγανητής πατάτας…
Κρασάτο μοσχαράκι που λιώνει στο στόμα, σερβιρισμένο σε βουτυρωμένη “φωλιά” τριμμένης τηγανητής πατάτας…
Κυριακάτικο το φαγάκι μας σήμερα!Κρασάτο μοσχαράκι με μανιτάρια!!Είναι μια παραλλαγή του λεμονάτου που σας είχαμε δείξει εδώ, αλλά ενισχυμένη!Μανιτάρια και …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι ( νουά, μπούτι, ελιά , χτένι ) κομμένο σε μερίδες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. …