Μοσχάρι Κυδωνάτο Σμυρνέϊκο, νεωτερικό
Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
Το κρέας με τα κυδώνια, φαγητό της πολίτικης κουζίνας το οποίο ονομάζεται και «Κυδωνάτο».Τα αρωματικά και νόστιμα κυδώνια της εποχής …
1/2 κιλό μοσχάρι σπάλα 1/2 κιλό κυδώνια 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 καρότα κομμένα σε μισές φέτες 1 λίτρο ζωμό …
Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι) 4-5 κυδώνια ½ ποτήρι ελαιόλαδο 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο 1 συσκευασία …
Νόστιμη και αγαπημένη χειμωνιάτικη συνταγή και γιορτινή! Υλικά 1 κιλό και 200 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μέτρια κομμάτια από κιλότο …