ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη …
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη …
Μαλακό μοσχαράκι, λαχανικά και φινόκιο σε ένα συνδυασμό που θα λατρέψετε για την νοστιμιά του αλλά την ευκολία που έχει …
Πεντανόστιμο και μαγειρεμένο στη γάστρα!,ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό μοσχάρι σε μικρά κομμάτια Λίγο αλεύρι Ελαιόλαδο 400 γρ λευκά μανιτάρια 6-8 …
Υλικά συνταγής 1200γρ. νουά μοσχαρίσιο (σε ενα κομμάτι) 2 μέτρια καρότα σε ροδέλες 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο …